реклама

реклама

Саме в цей день два роки потому на теренах регіону розпочав свій професійний шлях потужний державний орган у системі правосуддя – Територіальне управління Служби судової охорони у Черкаській області.

Основна місія Служби полягає в забезпеченні охорони та підтриманні громадського порядку у судах.

1

Колектив Територіального управління – це команда однодумців, для яких їх робота стала важливою невід’ємною частиною життя.

Майже за два роки функціонування Територіального управління під охороною вже перебуває 19 об’єктів системи правосуддя. Щодня працівники пильнують, щоб у судах було безпечно.

Несення служби з охорони й безпеки судів працівники проходить в умовах жорстких карантинних заходів з дотриманням протиепідемічних норм. З початку поточного року здійснено пропуск до судів більше 326 тисяч осіб. Забезпечено підтримання громадського порядку та безпеку учасників судового процесу під час проведення понад 165 тисяч судових засідань.

Під час виконання завдань попереджено пронесення громадянами до будівель судів близько 2,9 тисяч предметів, заборонених до пронесення, зокрема це зброя, ножі, балончики, споряджені речовиною сльозогінної та дратівної дії, колюче-ріжучі предмети.

У рамках ознайомлення з діяльністю Служби проведено ряд робочих зустрічей керівництва Територіального управління з депутатами Верховної Ради України, обласної ради, керівниками місцевої та обласної влади, іноземними представниками.

2

За цей час налагоджено співпрацю з Територіальним управління Державної судової адміністрації України в Черкаській області, підтримуються тісні зв’язки з місцевими управліннями правоохоронних органів, капеланами, громадськими організаціями, журналістами та іншими структурами дотичними до діяльності Служби.

Задля обговорення актуальних питань та координації спільних дій в діяльності Служби та судів області систематично проводяться спільні наради із взаємодіючими структурами в офлайн та онлайн режимах.

Для працівників проводяться курси з професійної підготовки, зокрема з вивчення нормативно-законодавчої бази, правил поводження та застосування спецзасобів і зброї, практичні заняття із надання першої домедичної допомоги, фізичної підготовки, рукопашного бою, навчання при виникненні пожежі або вибуху в приміщенні суду, щодо дотримання безпеки дорожнього руху тощо.

У кожного працівника є можливість навчатися і кожного дня працювати над тим, щоб покращувати свій рівень знань, відповідні навички та якості. Це у свою чергу сприяє більше ефективному виконанню покладених на них завдань, а в певну мить може врятувати комусь життя.

Також працівники постійно беруть участь у спортивних змаганнях, загартовують командний дух, здобувають перемоги та встановлюють особисті рекорди.

Свої професійні навички охоронці Феміди постійно удосконалюють на тактико-спеціальних навчаннях, під час яких відпрацьовується командна робота, оперативність реагування з іншими підрозділами органів правопорядку в умовах напружених, позаштатних ситуацій.

Окрім безпосередньої охорони громадського порядку судів, працівники не лишаються байдужими до чужого горя. Під час несення служби, у разі потреби, до приїзду карети швидкої, в оперативному порядку надають необхідну першу домедичну допомогу.

Колектив Служби постійно долучається до державних, обласних та місцевих заходів, бере в них участь та вшановує пам'ять земляків.

 У колективі Служби також є гарна традиція проводити урочисті церемонії з присвоєння чергових спеціальних звань молодшому складу, вручення працівникам омріяних погонів, нагородження з нагоди свят грамотами та подяками.

Працівники Територіального управління є активними учасниками різноманітних благодійних акцій.

З метою ознайомлення молоді з роботою Служби судової охорони працівники систематично проводять профорієнтаційні інтерактивні заходи у навчальних закладах Черкащини.

Свято батька, матері та дитини, день вишиванки також відзначаються в колективі Територіального управління.

Завдяки первинній профспілковій організації співробітників та працівників Територіального управління проводяться різноманітні культурно-розважальні заходи, організовуються свята, дні родини тощо.

Професіоналізм, зважені рішення, енергія та досвід стали візитівкою колективу. Команда Служби судової охорони Черкащини і надалі будується й розвивається аби бути надійним захисником громадян України та судової гілки влади.

Пресслужба Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Тверезий Голіруч 03.11.2021 12:02
Поздоровляю колег по спільноті тверезості.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 ППС 03.11.2021 09:35
Харенко молодець! Уважуха!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100