реклама

реклама

Минулими вихідними тренер гуртка «Вухатий друг» Анна Сторчеус та 7 вихованців зі своїми чотирилапими друзями  ПНЗ «Багатопрофільний молодіжний центр» ЧМР активно взяли участь у міських змаганнях із аджиліті.

1

У результаті кінологічних змагань Софія Зотова з Альфом здобули 2 місце на трасі «джампінг» та 2 місце на трасі «аджиліті», Марина Майнич із Жулею – 3 місце на трасі «аджиліті» та 2 місце на трассі «дебют» разом із хаскі Каєм, Софія Потопольська з Трюфом – 4 місце на трасі «аджиліті», Данило Гапоненко з Джеком – 4 місце на трасі «дебют», Олексій Ціпов'яз із Нікою – 5 місце на трасі «дебют», Ксенія Пелепей брала участь на трасі дебют поза заліком разом із собакою тренера, біглем Хеною, та чудово пробігла свої перші тренувальні змагання. Софія Коваленко допомагала в проведенні змагань та всіх підтримувала на стартах.

Анна Сторчеус разом із біглем Хеною вибороли 1 місце на трасі «джампінг» та 1 місце на трасі «аджиліті», та зі своєю другою собакою, бордер коллі Черрі, – 2 місце на трасі «джампінг».

Про це повідомляє Багатопрофільний молодіжний центр.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100