реклама
Sucurity Police

реклама

Виконавчий комітет міської ради ухвалив рішення щодо поводження із демонтованим майном: кіосками та рекламними засобами.

IMG_7593_1

Як пояснив начальник управління інспектування, яке опікується у Черкасах питаннями демонтажу незаконних тимчасових споруд та білбордів, Станіслав Коломієць, до цього часу таке майно безоплатно зберігалося ТОВ «ДОРРУХ» на підставі договорів. Термін їхньої дії спливає 4 листопада. Тому питання щодо їх подальшого зберігання є актуальним.

«Нам потрібно удосконалити існуючу систему поводження із демонтованим майном і встановити чіткі правила гри», - наголосив перший заступник міського голови Сергій Тищенко.

У зв’язку з цим виконком вирішив передати 15 демонтованих ТС та стільки ж демонтованих рекламних засобів КП «Черкаські ринки». Це підприємство може здати вироби з металу, як металобрухт, а виручені кошти зарахувати у дохід підприємства; демонтоване майно, яке не придатне до використання, утилізувати.

У подальшому усі демонтовані ТС та рекламні засоби будуть передаватися на відповідальне зберігання до визначеного виконкомом суб’єкта. Після закінчення шестимісячного терміну зберігання, якщо власники майна не з’являться за його поверненням і не сплатять витрати, понесені міським бюджетом за їх демонтаж, рішення щодо їх подальшого використання прийматиме виконком.

Нагадаємо, Черкаська міська рада підтримала ініціативу міського голови Черкас Анатолія Бондаренка щодо зменшення кількості кіосків у Черкасах. Тепер у місті не лише не встановлюватимуть нові тимчасові споруди, а й не продовжуватимуть дозволи вже існуючим.

Про це інформує Черкаська міська рада.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #5 Самшит 06.11.2021 05:24
Замість тимчасових будують капітальні на Пилипенко,біля центрального ринку
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 Петро 05.11.2021 19:49
В такому разі, чому б на сайті міської ради не виставити реєстр всіх тимчасових споруд міста та термін дозволу їх розміщення. Громада могла б контролювати їх зменшення та аплодувати міському голові. Чи слабо?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 ЮЗР 05.11.2021 18:51
В Лысянку их отвезите 8) вместе с Бондаренко..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Nikola 05.11.2021 15:49
А як бути з кіосками, які немов гриби після дощу "повиростали" на місці демонтованих ще в більшій кількості???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 олег 05.11.2021 15:33
Тю! Переставлять в інше місце. Все по накатанній.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100