реклама
Sucurity Police

реклама

У січні–вересні 2021р. порівняно з січнем–вереснем 2020р. індекс промислової продукції становив 98,6%.

У добувній промисловості і розробленні кар’єрів індекс промислової продукції становив 132,3%, у переробній – 97,6%.

На підприємствах з виробництва харчових продуктів, напоїв індекс промислової продукції становив 93,8%.

Менше вироблено свіжих чи охолоджених туш, напівтуш, четвертин необвалених яловичини і телятини (у 1,6 раза), олії соняшникової нерафінованої (на 34,8%), борошна з культур зернових, крім борошна пшеничного чи пшенично-житнього (на 25,5%), вод мінеральних та газованих непідсолоджених (на 24,4%), свіжих чи охолоджених туш, напівтуш свинини (на 15,7%), свіжих чи охолоджених тушок курей, курчат (на 15,4%), виробів здобних (на 13,9%), сиру плавленого (на 13,8%), риби сушеної і в’яленої (на 12,7%), борошна пшеничного чи пшенично-житнього (на 11,2%), хліба та виробів хлібобулочних нетривалого зберігання (на 0,6%).

Водночас більше вироблено виробів ковбасних та подібних продуктів з м’яса, субпродуктів чи крові тварин (у 2,3 раза), кукурудзи цукрової консервованої (у 1,7 раза), риби солоної, крім оселедців (у 1,5 раза), свіжих чи охолоджених частин тушок курей, курчат (на 35,9%), пива солодового (на 14,8%), олії соєвої нерафінованої (на 12,0%), овочів, приготовлених чи консервованих з додаванням оцту чи оцтової кислоти (на 10,6%), масла вершкового жирністю не більше 85% (на 7,5%).

На підприємствах текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів індекс промислової продукції становив 88,5%. Скоротився випуск футболок, майок й подібних виробів трикотажних машинного або ручного в'язання; жіночих та дівчачих: пальт та плащів, жакетів та блейзерів (крім трикотажних), суконь (крім трикотажних), блузок, сорочок та батників (крім трикотажних). Водночас зросло виробництво білизни постільної бавовняної (крім трикотажної); жіночих та дівчачих костюмів та комплектів (крім трикотажних); чоловічих та хлопчачих сорочок (крім трикотажних); чоловічого та жіночого взуття, призначеного для носіння на вулиці, з верхом із шкіри натуральної.

У виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності індекс промислової продукції становив 102,3%.

На підприємствах з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції індекс промислової продукції становив 101,1%. Більше вироблено засобів мийних та для чищення, які містять або не містять мило, включаючи допоміжні засоби для миття, розфасованих для роздрібної торгівлі, крім тих, що їх використовують як мило та поверхнево-активні речовини (у 3,9 раза), неорганічних фунгіцидів, бактерицидів та протруювачів насіння (у 3,6 раза), гербіцидів (на 43,8%), розчинників та розріджувачів складних органічних (на 8,3%). Менше випущено поліуретанів у первинних формах (у 2 рази), інсектицидів (на 28,8%), мила та речовин поверхнево-активних органічних в брусках та подібних формах (крім для туалетних цілей – на 23,1%, для туалетних цілей – на 22,5%), сечовини, яка містить більше 45% азоту за масою, у перерахунку на сухий безводний продукт, крім у таблетках, подібних формах або упаковках вагою 10 кг і менше (на 24,3%), аміаку безводного (на 18,3%).

У виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів індекс промислової продукції становив 100,9%.

У виробництві гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції індекс промислової продукції становив 102,5%.

На підприємствах металургійного виробництва та виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання випуск промислової продукції зріс на 4,0%.

У машинобудуванні індекс промислової продукції становив 113,9%. Збільшився випуск ковшових конвеєрів та елеваторів безперервної дії для товарів або матеріалів; устатковання для наповнення, закупорювання пляшок, банок, закривання ящиків, мішків, їх запечатування, наклеювання етикеток, устатковання для газування напоїв; розпушувачів та культиваторів; борін дискових; обладнання для екстрагування чи виробництва тваринних або нелетких рослинних жирів чи олій; кузовів для автомобілів вантажних, фургонів, автобусів, тракторів, самоскидів, автомобілів спеціального призначення, автомобілів для перевезення 10 осіб і більше; контейнерів, спеціально розроблених та оснащених для транспортування вантажів одним чи декількома видами транспорту. Водночас скоротилось виробництво стрічкових конвеєрів та елеваторів безперервної дії для товарів або матеріалів; обладнання завантажувального, спеціально призначеного для використання у сільському господарстві; обладнання й апаратів для фільтрування й очищення повітря та газів; обладнання промислового для виробництва хлібобулочних виробів (крім печей хлібопекарських та тісторозкочувальних машин); засобів автотранспортних для перевезення 10 і більше осіб.

У постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря випуск промислової продукції зріс на 2,2%. Збільшилось виробництво електроенергії гідроелектростанціями, проте тепловими електростанціями електроенергії вироблено менше, ніж в аналогічному періоді 2020р.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 Ковбаси та подібні 07.11.2021 13:29
Продукти, з запахом та смаком м'яса.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Роман 06.11.2021 21:05
Іноді статистичні дані ставлять питання, офіційну відповідь на які було б дуже цікаво почути. От тут у 4 абзаці пишуть, що різного м'яса виробили менше. А у наступному - що ковбасних виробів виробили більше. У мене виникає питання - з чого (з якої сировини) виготовляли ті ковбаси?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100