реклама
Sucurity Police

реклама

З метою координації дій для виконання прийнятих у 2020 році рішень виконавчого комітету щодо надання коштів співфінансування  ОСББ, у  Черкаській міській раді відбулася нарада під головуванням секретаря міської ради Юрія Тренкіна.

IMG_8633_1

Участь у ній взяли заступник директора департаменту ЖКК Серій Отрешко, начальник відділу сприяння ОСББ Оксана Прітченко, керівник міського казначейства Олена Буслова, начальник відділу загально-правових питань Катерина Пидорич, голови кількох ОСББ.

Предметом обговорення став пошук шляхів, за якими черкаські об’єднання співвласників багатоквартирних будинків зможуть отримати кошти  співфінансування  для розрахунків за роботи з капітального ремонту житлових будинків, що виконані в 2020 та 2021 роках. Для цього деяким ОСББ потрібно привести необхідні документи у відповідність до чинного законодавства.

«Ми маємо дійти спільного знаменника, щоб вирішити це питання, і щоб не страждали жителі ОСББ», - наголосив секретар міської ради Юрій Тренкін.

Зазначимо, що цьогоріч 41 об’єднання співвласників міста, щодо яких у 2020 році виконавчим комітетом прийнято рішення про співфінансування та які в минулому році кошти не отримали, мають отримати кошти на розрахунки з підрядниками за виконання різних видів робіт: утеплення фасадів, капітальний ремонт ліфтів, мереж теплопостачання, покрівель тощо. На ці цілі у бюджеті міста передбачено 8,466 млн грн.

Про це інформує Черкаська міська рада.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100