реклама

реклама

На фасадах, парканах та зупинках. У Черкасах чи не на кожному кроці можна помітити незрозумілі написи, які виявляються поширеними каналами збуту наркотиків. Уже два роки, як управлінська компанія оперативно зафарбовує їх за заявками мешканців. Усе в межах соціального проєкту «Стоп-наркотик». Минулого тижня в поліції повідомили про створення чат-бота в телеграмі «StopDrugs0472_bot». Тепер у компанії відомості про написи також передаватимуть правоохоронцям для опрацювання.

lobal-electricity-use-is-rising-rapidly-and-causing-harm-to-our-environment.-kopiya

За два роки цієї акції управлінець отримав від мешканців не одну сотню звернень, говорить засновник групи управлінських компаній «Нова якість» Андрій Бортник.

– Коли ми почали обслуговувати будинки в Черкасах, то не могли не помітити розписані фасади. Це питання не просто естетики, це суспільна проблема. Бо кожен підліток, в якого є смартфон, може зайти в телеграм і купити наркотики. Мені неприємно лише від думки про це. Саме тому ми вирішили, що спробуємо хоча б частково, але розірвати цей ланцюг, – розповідає Андрій Бортник. – Тоді й запустили проєкт «Стоп-наркотик». І на початку щодень мали від одного-двох до десяти звернень. Люди писали нам у месенджері, відправляли світлину та адресу, а наші маляри упродовж доби все зафарбовували.

lobal-electricity-use-is-rising-rapidly-and-causing-harm-to-our-environment.-kopiya-1

Він додає, окрім цього, канали намагалися блокувати в телеграмі й заохочували до цього черкасців. Нині ж в області запрацював чат-бот  «StopDrugs0472_bot». Через нього можна анонімно надсилати інформацію про підозрілі написи, «закладчиків», канали збуту наркотиків в інтернеті тощо.

– Ми радіємо, що тепер не просто зменшуватиметься кількість написів, а й буде реакція на них від правоохоронців. Ми звісно, як і раніше, готові зафарбовувати назви за заявками, які до нас надходять. Але тепер ще й будемо передавати отриману від мешканців інформацію через цей чат та готові допомагати поліції очищати від цієї бридоти стіни, – зауважує Андрій Бортник.

Черкасців традиційно закликають не проходити повз. Бачите підозрілі написи – зробіть фото та повідомте про них управлінську компанію:

  1. Напишіть у месенджер «Нової якості» (у розділі #Стопнаркотик).
  2. Укажіть адресу та додайте світлину.
  3. І не забудьте продублювати інформацію в чат-бот у телеграмі: @StopDrugs0472_bot

Про це повідомляє пресслужба групи управлінських компаній «Нова якість».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #1 Цицько 09.11.2021 18:51
Это всё? Вся борьба с распространение м наркоты? Гы-гы-гы! :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100