реклама

реклама

Пропозицію щодо встановлення у комунальних закладах Черкас «апаратів погодного регулювання» повітря вніс під час сьогоднішньої сесії міськради депутат Юрій Котолуп.

1636467245157

– Отримав відповідь на свій депутатський запит щодо видатків на дитячі заклади та школи. Проаналізувавши її, став ще менше розуміти нашого міського голову, секретаря міськради, керівників департаменту ЖКК та загалом міську владу, – сказав депутат з трибуни сесії міськради. – У нас немає коштів на ремонт харчоблоків дитячих садочків та розв’язання інших їхніх нагальних питань. Тим часом, у дитячих навчальних закладах з 1 січня по 1 жовтня 2021 року на опалення використано 15 103 627 гривень, тоді як на всі потреби, включаючи канцтовари, ремонти, благоустрій тощо, використано 1 228 123 гривень. По школах – аналогічна ситуація: на опалення – 17 494 088 гривень, а на всі ремонти й закупівлі – 4 281 044 гривень.

На переконання пана Котолупа, керівники навчальних закладів опинилися сам на сам із проблемами закупівель, ремонтів тощо, і кожен розв’язує ці питання у свій спосіб. «Як правило, працюючи з батьками...», – припустив депутат.

Тож він звернувся до міського голови і колег-депутатів із пропозицією включити до порядку денного чергового сесійного засідання міськради питання щодо включення в бюджет 2022 року встановлення у школах і дитячих садках, медичних установах та інших будівлях комунальної власності «апаратів погодного регулювання повітря».

– Актуальність питання пов’язана з постійним зростанням вартості теплоносія та, як результат, витрат на опалення та нагрів гарячої води, та неефективним використанням коштів на опалення цих установ, виходячи з режиму та графіку їх роботи, – додав депутат.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 Олексій Буткевич 23.11.2021 12:29
Пан "ненависний Одарич" хотів продати Теплокомуненего і водоканал, отак він боровся з поганою енергоефективні стю. з Черкаським асфальтним заводом він це встиг зробити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Надія 12.11.2021 00:43
В Чорнобаї взагалі не отоплюється ні школа ні садочок, діти сидять в холодних приміщеннях.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Леон 10.11.2021 08:35
В цьому не зацікавлений Карась,то ж далі розмов справа не піде.
Хто реально переймався енергозбереженн ям в місті,то був ненависний Одарич.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100