реклама

реклама

Міська влада Черкас зацікавлена у тому, щоб розвивався аеропорт. На цьому наголосив перший заступник міського голови Черкас Сергій Тищенко під час зустрічі із директором КП «Аеропорт «Черкаси» Іваном Далібожаком, інформують у міськраді.

1_1866

Сергій Тищенко та Іван Далібожак обговорили перспективи розвитку летовища та важливість наявності функціонуючого аеропорту для обласного центру. Зокрема, перспективними були б польоти по Україні (до Львова, Ужгорода, Івано-Франківська тощо) і чартерні рейси до інших країн. Також «Аеропорт «Черкаси» міг би приймати літаки із хасидами, які з’їжджаються до Умані на святкування Рош га-Шана, «розвантаживши» київські летовища.

– За час мого перебування на посаді мені вдалося погасити наявні заборгованості по зарплаті й перед Пенсійним фондом, вберегти колектив, зробити ремонт покрівлі аеровокзалу, відремонтувати техніку. Ми втрималися на плаву і працюємо. Зараз проходимо сертифікацію і мріємо про встановлення світлосигнального обладнання, – розповів директор аеропорту.

За його словами, підприємство завжди відчувало підтримку міської влади Черкас. Приміром, завдяки пільзі по сплаті за землю, яку надало місто Черкаси, аеропорт економить до 4 млн грн. на рік.

– Аеропорт «Черкаси» – це справжні «золоті ворота» для розвитку бізнесу і туризму у Черкасах. Ми хочемо, щоб це підприємство нормально функціонувало і розвивалося і усіляко цьому сприятимемо, – зазначив перший заступник міського голови Сергій Тищенко.

2_1592

реклама

Коментарі  

 
+2 #6 пилот 11.11.2021 13:08
Бульдозеры подгоните и уже с землёй сравняйте этот аэропорт. Лучше орехов там посадите больше денег в местный бюджет будет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Відьмак 11.11.2021 12:45
Про який розвиток лепече той директор ? ...перспективи ... а сам зараз намагається "списати" марно витрачені кошти на ремонт шляхом сертифікації полоси під малу авіацію ... сумно ..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 юра 11.11.2021 10:41
Не золоті ворота, а золоте дно для привласнення бюджетних коштів :oops: :oops: :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Перехожий 11.11.2021 00:39
Наша пісня гарна нова...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Леон 10.11.2021 15:59
Про аеропорт треба забути.Київ ніколи не поділиться з нами! А губернатори промовчать в тряпочку,бо буде новий губернатор,якщо наполягатимуть нинішні.
Замкнуте коло!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 стабилизец 10.11.2021 11:39
совок показушный. стопиццотое пришествие аэропорта. :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100