реклама
Sucurity Police

реклама

Громадські обговорення кандидатур старост проводять у будинках культури старостинських округів Маньківської територіальної громади. Усі жителі старостинських округів мають можливість поспілкуватися з кандидатами та поставити їм запитання.

6b6439b8a9b7a41f0ee16a9621bc8c34

Про це повідомляють у громаді.

У Дзензелівському старостинському окрузі також проведено опитування жителів щодо можливої кандидатури на посаду старости. На опитування відповідно до розпорядження селищного голови виносилась кандидатура Лариси Букань, 1989 року народження.

Старостинський округ налічує 1138 жителів, які є громадянами України і мають право голосу на виборах. Згідно з законодавством, у старостинському окрузі з кількістю жителів до 1500 осіб кандидат вважається погодженим з жителями округу, якщо отримав більше 20 відсотків голосів, тобто мінімальна кількість голосів для подолання 20% по Дзензелівському старостинському окрузі становить 228 осіб. Кандидатура Лариси Букань отримала підтримку 426 голосів, що у відсотковому співвідношенні становить 37,43%.

Під час громадського обговорення Лариса Букань розповіла про свою роботу на посаді діловода виконавчого комітету Маньківської селищної ради, про майбутні плани щодо роботи на старостинському окрузі. Закликала жителів села і надалі підтримувати в належному стані благоустрій села, не спалювати рештки органічних речовин, здійснювати озеленення Дзензелівки, а також подякувала підприємцям, керівникам підприємств та жителям села за надану фінансову підтримку, за виконані роботи та надану техніку.

Жителі села Дзензелівка висловили клопотання селищному голові громади знайти шляхи об’їзду для великогабаритного транспорту, який транспортує цукровий буряк з ТОВ «Кищенці», оскільки це призводить до руйнації дороги Дзензелівка – Маньківка, а також вивчити можливі шляхи вирішення обрізання гілля вздовж цієї дороги. Актуальним для жителів с. Дзензелівка є питання підтримки та збереження сільського музею, а також відновлення в будинку культури заходів для зацікавлення молоді: проведення дискотек, встановлення тенісного столу чи більярду, забезпечення належного теплового режиму.

Більшістю голосів було прийнято рішення вважати громадське обговорення кандидатури на посаду старости Дзензелівського старостинського округу таким, що відбулося в повному обсязі. Вирішено винести кандидатуру Лариси Букань на затвердження Маньківською селищною радою на посаду старости Дзензелівського старостинського округу, про що членами оргкомітету було складено відповідний протокол.

b0b83598ef13f46aa567e4a7220c12ab

565c695e4d5dd56b1e03fba34c99d9a3

5a74118627a07ae60cc1c7d20497fb14  

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100