реклама

реклама

8 листопада староста Благодатного, одного із сіл Золотоніської громади, Дмитро Шевченко запримітив, що на сільському стадіоні, де проходять роботи з капітального ремонту і вкладається газонна трава, зникла частина зеленого покриття, що лежало збоку. Річ в тім, що траву стелять квадратами, і шматки, що залишаються, відкладають пообіч. Їх використовують пізніше, пише «Золотоноша.Сіті».

o_1fk744spc10jj1e0849i1sl51i151r

– Час від часу я навідуюся на центральний стадіон села, слідкую, як проходять ремонтні роботи. Тож мені відразу впали в око свіжі сліди, де донедавна ще лежали невеличкі шматочки трав’яного покриття. Почав цікавитися у місцевих жителів, чи бува не бачили, і хто міг зазіхнути на колективне майно. Пощастило зустріти односельця, який і вказав на чоловіка, який напередодні вештався на стадіоні. А коли зробив зауваження, той відповів грубо: «Гуляєш, то йди і гуляй», − поділився Дмитро Володимирович.

Зранку наступного дня староста навідався до місця проживання крадія і побачив, що у того в дворі акуратно викладено близько 15 квадратних метрів трав’яного покриття. Господаря на той момент не було вдома, а тільки дружина. Вона бідкалася, що попереджала чоловіка не робити цього.

На місці злочину працювала слідчо-оперативна група Золотоніського районного відділу поліції. Правоохоронці задокументували факт крадіжки, опитали зловмисника, який у скоєному зізнався.

– Дуже здивувало, − каже Дмитро Шевченко, – що чоловік спочатку не вбачав у своєму проступку нічого поганого. Тільки після пояснень працівників поліції він усвідомив, що зробив умисну крадіжку і доведеться відповідати перед законом. Сподіваюся, що це стане добрим уроком для тих, кому кортить тягнути чуже до свого двору.

За цим фактом полісмени відкрили кримінальне провадження, матеріали справи будуть передані до суду.

Про фігуранта цієї історії відомо, що йому 49 років, чоловік працює, живе метрів за 300 від стадіону. Перевозив газонну траву тачкою і відразу викладав у дворі.

За словами Дмитра Володимировича, будівництво на стадіоні ще не завершено, тому не встигли встановити камери відеоспостереження. Площа ж трав’яного покриття складає близько 9 тисяч квадратних метрів.

реклама

Коментарі  

 
+8 #1 Сидоров. 13.11.2021 17:37
Все навкруги колгоспне, все навкруги моє....
Психологія довбня , вихованого радянською владою. А по суті ,типічний рогуль.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100