реклама Делікат

Серіал-драма між кандидатами-мажоритарниками з Лисянського району до обласної ради - Анатолієм Бондаренком (БЮТ) та Вадимом Льошенком (ПР) триває. Учора обласна виборча комісія допізна розглядала скаргу довіреної особи кандидата Льошенка. ОВК прийняло рішення перерахувати голоси.

Голова облвиборчкому нарікає на неадекватну поведінку команди кандидата Бондаренка

Голова облвиборчкому нарікає на неадекватну поведінку команди кандидата Бондаренка

- Визначення переможця по одномандатному мажоритарному округу Лисянського району до обласної ради не закінчилося. До ОВК надійшла скарга на Лисянський райвиборчком, що не зреагував на скарги субєктів виборчого процесу в частині перерахування бюлетенів. Тому ми прийняли рішення відмінити постанову районної комісії і своєю постановою зобовязали районну територіальну виборчу комісію зробити перерахунок голосів в присутності представників обох кандидатів і надати нам нові протоколи, - повідомила Прочерку голова Черкаської обласної виборчої комісії Ольга Козько. - Чекаємо сьогодні до кінця дня нових протоколів.

Тож нині в Лисянці перераховують три дільниці. За словами Ольги Іванівни, учора, на засіданні ОВК, мали місце погрози. Анатолій Бондаренко навіть провокував на бійку одного з членів комісії.

- Щодо членів Лисянського райвиборчкому, то хоч вони і склали повноваження, але вони мають виконувати обовязки членів комісії до затвердження нового складу. Вони ж затверджувалися постановою ЦВК. Тож до їх заміни, вони змушені працювати. Це закон передбачає. Але їх там лякали конкретно, - говорить Ольга Козько, маючи на увазі команду бютівців. - Я вже сварилася, коли було вчора у нас тут засідання. Ви ж бачили яка тут була бригада ? 11 душ! А ті що оскаржували рішення, стояли як мимряки. Я вже сварилася - чого я повинна за вас працювати ?

Як повідомила Прочерку прес-серкретар Черкаської обласної організації Партії регіонів Тетяна Очеретяна, яка перебуває зараз у Лисянці, щойно у присутності довірених осіб кандидатів закінчився перерахунок голосів на одній з тьрох дільниць.

- Результат буде лише увечері. Поки що одну дільницю перерахували. Мали місце незначні порушення. Остаточно результат зможу повідомити ввечері, - пообіцяла Тетяна Очеретяна.

реклама

Коментарі  

 
+3 #6 мария 05.11.2010 00:22
Если сейчас пересчитать голоса не только в Лысянке, а везде, то результаты будут совсем другие :lol: предвыборная прошла, бабосики у регионалов заканчиваться, платить нечем ... вот и будут то что должно быть!!! Просто странно как-то: всегда Черкассы за Тимошенко, а тут, глядишь, региончики первые. И чем народ думал на Президентских выборах 2010??? :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Альона 04.11.2010 22:07
От осоромився Льошенко, так осоромився. А ще й насмішив всіх. Голосніше за всіх, мабудь, сміялась пані Ольга Козько, яка тільки тепер зрозуміла, чому млявими були захисники Льошенка на засіданні. ( бо знали точно, хто переміг. Тепер і всі знають) ДАВАЙТЕ ВСІХ ПЕРЕРАХУЄМО!!! ЗМЕНШИМ ВІДСОТОК ПАРТІІ РЕГІОНІВ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 PVD 04.11.2010 18:50
Льошенко програв у Лисянці! В його мішках при перерахуванні знаходили голоси й інших кандидатів,а Бондаренко дорахували,ще 20 голосів!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Голос з минулого 04.11.2010 17:18
Люди! Не смішіть...Честь і Ольга іванівна С.? ТЕМА:кредити, переховування, зміна прізвища.... А тепер - вибори рулить.Це - обличчя сьогоднішньої влади.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Андрій 04.11.2010 16:40
Один з читачів, що стверджує, ніби він сам є членом комісії, голосно заявив, що не оббріхуйте Льошенко, ніхто його не залякував. Бачите, а інфо у Ольги Іванівни,що залякували і всіх і саме Бондаренко. Це вже не вибои, це кубік-рубік . Ще трошки і стане соромно всім простим смертним. Ольго Іванівно, не коментуйте ситуацію, не виступайте ні за яку сторону, збережіть свою честь і ту прихильність черкащан, яку ви маєте!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Копиця -Чорнобай 04.11.2010 16:29
:oops: Ольго Іванівно Козько!!! Служіть вже тим "Регіонам" мовчки! Брешіть та не забріхуйтесь! Хто ж провокував які бійки? Хто вам погрожував? Може, фраза "Побійтеся Бога" - це і погроза для вас...Обстановка була напружена, але в межах толерантності . Звичайно, представники Льошенка стояли як телепні,коли ви розпиналися, бо знали, що ви все зробите за них, навіщо їм напрягаться? ;-) А б"ютівців ніхто не захистить крім них самих
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100