На один день відчути себе керівниками податкової служби Черкаської області та м. Черкаси змогли 13 вихованців Дитячого будинку для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку Черкаської обласної ради.

Понад 10 років дітьми – сиротами та дітьми з малозабезпечених сімей віком від 6 до 11 років, які виховуються в цьому будинку, опікуються податківці Черкащини. Разом з податківцями діти відвідують кінотеатри, театри, ходять на прогулянки до дитячих парків, місцевого зоопарку, ласують у “McDonalds”, подорожують до інших цікавих місць відпочинку нашого міста.

Цього разу діти прийшли в гості до своїх “шефів” - в приміщення ДПС у Черкаській області. Але це була не просто екскурсія. Діти не лише ознайомились з роботою податківців у Центрі обслуговування платників податків, переглянули податковий мультфільм “Місто мрії” та експозицію музею історії податкової служби Черкащини, але й кожен з них зміг посидіти в кріслі голови ДПС у Черкаській області Петра Хукаленка та начальника ДПІ у м. Черкасах Ігоря Порубая. І не просто посидіти, а відчути себе керівником і по телефону дати завдання до виконання своїм підлеглим.


“Ці діти вже пережили серйозні життєві проблеми, - зазначив Ігор Порубай, - а завдання наше як “шефів” не лише вітати дітей на свята, але й показати їм життя як щось цікаве, щоб вони відчули, що дорослі можуть і хочуть їх оберігати та допомагати”.

Діти із задоволенням провели нараду в кабінеті Петра Хукаленка під час якої з’ясували, що їх Дитячий будинок не зможе існувати, якщо дорослі вчасно не платитимуть податки.

“Головуючий” на нараді 10-ти річний Андрій Бондаренко зазначив, що коли він виросте і стане Президентом України, то обов'язково контролюватиме, щоб всі платили податки і щоб жодна дитина, яка живе в таких будинках, не була позбавлена можливості достойного навчання, харчування, мала одяг, а в майбутньому – роботу та житло.

“Я обіцяю, - наголосив Петро Хукаленко, - що за бажання будь-кого з цих дітей стати податківцем, ДПС у Черкаській області надасть відповідне направлення та забезпечить таку дитину після закінчення навчання робочим місцем у податковій службі регіону”.

На завершення зустрічі податківці почастували дітей смачним обідом, а на знак подяки отримали  саморобки, які розповідали про заповітні мрії підшефних. Сподіваємось, ці мрії, за допомоги дорослих, здійсняться…

Інформація надана прес-службою ДПС в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100