реклама

реклама

Схоже, поширений у радянські часи вислів, що колгоспне − то моє, як виявляється, не втратив популярності й зараз. Про це можна судити з історії, яку нам повідав староста одного із сіл Золотоніської громади, Благодатне, Дмитро Шевченко, пише zoloto.city

8 листопада саме він запримітив, що на сільському стадіоні, де проходять роботи з капітального ремонту і вкладається газонна трава, зникла частина зеленого покриття, що лежало збоку. Справа в тім, що траву стелять квадратами, і шматки, що залишаються, відкладають пообіч. Їх використовують пізніше.

o_1fk744spc10jj1e0849i1sl51i151r

Зранку наступного дня староста навідався до місця проживання крадія і побачив, що у того в дворі акуратно викладено близько 15 квадратних метрів трав’яного покриття. Господаря на той момент не було вдома, а тільки дружина. Вона бідкалася, що попереджала чоловіка не робити цього.

На місці злочину працювала слідчо-оперативна група Золотоніського районного відділу поліції. Правоохоронці задокументували факт крадіжки, опитали зловмисника, який у скоєному зізнався.

– Дуже здивувало, − каже Дмитро Шевченко, – що чоловік спочатку не вбачав у своєму проступку нічого поганого. Тільки після пояснень працівників поліції він усвідомив, що зробив умисну крадіжку і доведеться відповідати перед законом. Сподіваюся, що це стане добрим уроком для тих, кому кортить тягнути чуже до свого двору.

За цим фактом полісмени відкрили кримінальне провадження, матеріали справи будуть передані до суду

Про фігуранта цієї історії відомо, що йому 49 років, чоловік працює, живе метрів за 300 від стадіону. Перевозив газонну траву тачкою і відразу викладав у дворі.

За словами Дмитра Володимировича, будівництво на стадіоні ще не завершено, тому не встигли встановити камери відеоспостереження. Площа ж трав’яного покриття складає близько 9 тисяч квадратних метрів.

реклама

Коментарі  

 
-3 #3 Перехожий 18.11.2021 00:53
Національна традиція. Якщо це не вкраду я, то вкараде хтось інший.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Андрій 16.11.2021 09:51
Вкрав мільярд - заплати штрав 100 мільйонів і займайся політикою чи обіймай державні посади далі, вкрав кілька квадратів трави - присядь на 5 років, дивна річ українське правосуддя.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Шо? 15.11.2021 20:29
Оп'ять?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100