реклама

реклама

17 листопада в Черкасах помер президент Черкаської обласної ліги КВН Олександр Тєпайкін. Чоловікові стало зле, коли він їхав у машині, пише fakty.com.ua

Як повідомляють ЗМІ, автомобіль ВАЗ проїхав через смугу зустрічного руху, газон та врізався в стіну Черкаської медичної академії, що за адресою Хрещатик, 213.

66668

Працівники швидкої медичної допомоги, які прибули на місце події, констатували смерть водія. За попередньою інформацією, у нього стався серцевий напад.

Рятувальники Другої державної пожежно-рятувальної частини, аби уникнути займання автомобіля, відключили акумуляторну батарею.

У ДТП ніхто з пішоходів не постраждав.

Співчуття через раптову смерть президента Черкаської обласної ліги КВН висловив редактор ліги Андрій Купчин.

– Друзі, сьогодні КВНівська родина Черкащини втратила свого багаторічного керманича, президента Черкаського обласного осередку асоціації КВН України Олександра Тєпайкіна.

Ти був справжнім лідером, який своєю неймовірно сильною харизмою запалював молодих і вселяв бажання творити, розвиватись, заряджав і передавав вміння перемагати, – пише Андрій Купчин.

Сумує від утрати й колектив ДСНС Черкаської області.

– Понад 12 років Олександр допомагав нам розвивати Фестиваль дружин юних пожежників, зробивши із прісного агітаційного заходу справжнє яскраве професійне шоу, – зазначають у ДСНС.

Як наголошують рятувальники, завдяки Олександру Тєпайкіну цей фестиваль для багатьох учасників став путівкою в життя.

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 Зорро 18.11.2021 16:13
До авторів статті: ви ж пишите українською, то що за абревіатура КВН? Це російське скорочення. Хоч не позорьтеся. Українською : клуб веселих і кмітливих (КВК)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Пройшов через пекло 3-ї 18.11.2021 13:15
коли він вакцинувався і чим?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 ПФ 18.11.2021 11:15
Надо сразу писать, сколько лет ему было?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100