реклама

реклама

Дорожньо-транспортна пригода сталася в Черкасах на перехресті вулиць Сумгаїтська та Прикордонника Лазаренка вчора, 18 листопада.

Фото Юрія Присяжного


Про це повідомив речник патрульної поліції у Черкаській області Олексій Драгун, пише Zmi.ck.ua.

Аварія сталася за участі автомобілів Subaru та Mitsubishi. На місці патрульні опитали водіїв та встановили, що водій авто Subaru, рухаючись вулицею Віталія Вергая на червоний сигнал світлофору здійснив зіткнення із авто Mitsubishi, яке рухалося вулицею Сумгаїтською на зелений сигнал світлофору.

Поліцейські оформили матеріали ДТП та склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі поліса (договору) обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів) КУпАПна водія Subaru. Також інспектори винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі реєстраційних документів на транспортний засіб) КУпАП на водія Mitsubishi.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Степанич 19.11.2021 21:17
Subaru Tribeca на свежей регистрации.
Вот так отметил покупку авто.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Стремаюсь ездить по Че 19.11.2021 19:45
Водителю митсубиси полная непруха - на штраф попал по чужой вине ещё и хрен компенсируют повреждения, т.к. страховки не было у виновника
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100