реклама Делікат

В обласному управлінні МВС повідомляють, що перевіряють інформацію про бійку в Лисянці, де одним з фігурантів є депутат районної ради Євген Головнич.

Нагадаємо, про бійку нещодавно повідомляв сайт «Про головне», інформуючи, що Євген Головнич нібито побив підприємця Володимира Стеценка.

Як йдеться в повідомленні прес-служби МВС, заяв щодо вчинення неправомірних дій до Лисянського райвідділу міліції від вказаних в матеріалі громадян не надходило, але зважаючи на публічне звернення представника ЗМІ, дана інформація була зареєстрована як заява та розглянута керівництвом УМВС і по ній, згідно ст. 97 КПК України, було проведено перевірку.

До райвідділу були запрошені особи, прізвища яких вказано в матеріалі, які дали письмові пояснення про те, що між ними дійсно відбулася розмова, яка стосується тільки їх особисто, бійки між ними не було і дані громадяни претензій один до одного не мають. Зважаючи на те, що один з громадян, про яких йдеться у статті, є депутатом районної ради, зібрані матеріали направлені до прокуратури для прийняття рішення по суті.

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Танк 29.08.2012 13:17
Перевіряє, чи "абонемент" проплачений.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 123 28.08.2012 22:03
Цікаво що міліція може перевіряти, Головнич кричав на базарі що в нього всі менти куплені
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100