реклама

реклама

На депутатських комісіях обранці розглядали питання про приватизацію єдиного майнового комплексу комунального підприємства «Готельний комплекс «Сміла».

Це робиться з метою забезпечення надходження коштів до місцевого бюджету від приватизації об’єктів комунальної власності, пише Сміла.UA

2021-09-29-gotel

Тому депутатам пропонують проголосувати за приватизацію комунального підприємства «Готельний комплекс «Сміла» на сесії міської ради, яка відбудеться 24 листопада.

Аукціонній комісії потрібно розробити умови продажу та визначити стартову ціну об’єкта малої приватизації, за результатами проведеної незалежної експертної оцінки майна, затвердженої рішенням міської ради.

Умовами приватизації готелю є:

перше - збереження основного виду діяльності підприємства протягом п'яти років;

друге - погашення заборгованості із виплати заробітної плати та перед бюджетом, у розмірі, що складеться на момент переходу права власності на об'єкт приватизації, протягом шести місяців.

Третє - погашення простроченої кредиторської заборгованості підприємства, у розмірі, що складеться на момент переходу права власності на об'єкт приватизації протягом дванадцяти місяців.

А також нові власники мають виконувати умови колективного договору, не звільняти працівників, та дотримуватися інших пунктів угоди.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100