реклама
Sucurity Police

реклама

Футбольне свято відбудеться у Черкасах 15 грудня. Під патронатом міського голови Анатолія Бондаренка у палаці спорту «Будівельник» проведуть Матч зірок українського футзалу.

3_1272

26 листопада під головуванням Анатолія Бондаренка відбулося засідання робочої групи із підготовки до цієї спортивної події. Директор КП МСК «Дніпро» Юрій Гончаров розповів, що з 13 по 16 грудня національна чоловіча збірна з футзалу проведе у Черкасах навчально-тренувальний збір на базі спорткомплексу «Будівельник». Три роки тому було започатковано проведення матчів зірок українського футзалу. Цьогоріч його проведуть у Черкасах.

«Кращі гравці, які беруть участь у футзальній суперлізі, діляться на 2 команди і грають між собою. Це свого роду і змагання, і шоу. У Черкасах футзал дуже популярний, тому такий захід буде дуже цікавий жителям нашого міста», - зазначив Юрій Гончаров.

Президент Федерації футзалу України Сергій Владико відзначив, що міська влада Черкас приділяє багато уваги розвитку спорту, і зокрема, футзалу.

«У вашому місті люди розуміються на цьому виді спорту і на нього є попит. Тому, переконаний, Матч зірок українського футзалу сподобається черкаським глядачам. Це буде виставковий матч, гарне дійство, світло, звук, різноманітні конкурси», - повідомив Сергій Владико.

«Черкаси – спортивне місто. Тому ми з радістю приймемо таку знакову подію, як Матч зірок українського футзалу. Зі свого боку ми, як міська влада, надамо усебічну підтримку в організації і проведенні цього спортивного свята. Переконаний, що такі заходи сприяють популяризації фізкультури і здорового способу життя серед жителів міста», - підкреслив міський голова Анатолій Бондаренко.

Наприкінці зустрічі президент Федерації футзалу України Сергій Владико презентував міському голові символічний сувенір – футбольний м’яч.

Про це інформує Черкаська міська рада.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Степанич 28.11.2021 16:10
Давайте, давайте.
Мало больных в больницах с ковидом.
Надо больше.
Фарминдустрия должна зарабатывать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100