реклама

реклама

Відкритий офіс створено для співпраці з громадянами, аби їхні питання вирішувалися максимально швидко та у комфортних умовах, повідомляють у поліції Черкащини.

1353490c7bcd86ab85476820a0272b51_930_0_0  

24 листопада в Уманському районному управлінні поліції розпочав роботу фронт-офіс, де громадяни можуть отримати консультації, написати звернення, дізнатися про результати розгляду своїх заяв та повідомлень, залишити відгук про роботу поліції. Першими перевірили роботу офісу заступник начальника Головного управління Національної поліції в Черкаській області Олександр Резцов та працівники територіальних підрозділів поліції із Черкас, Золотоноші й Звенигородки.

— Робота фронт-офісу орієнтована на відкриту комунікацію із громадянами, оперативне й результативне надання необхідних поліцейських послуг. Ми створили комфортні умови для співпраці з людьми. Оновленим поліцейським сервісом відтепер можуть користуватися жителі Уманщини. Далі проєкт буде втілено й в інших територіальних підрозділах поліції, — зазначив Олександр Резцов.

У рамках робочого візиту був Голова «Первинної профспілкової організації ГУНП в Черкаській області Всеукраїнської профспілки Національної поліції» Валерій Недопас. Він вручив багатофункціональний пристрій, який сприятиме якісній роботі нового фронт-офісу.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 МІСЦЕВИЙ 29.11.2021 16:22
Скільки дурних грошей.До цього питання не вирішувались ". максимально швидко"Просто чиїмось родичам потрібні теплі місця,ввели новы посади.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Степанич 29.11.2021 09:30
Коли відкриття бек-офісу і міддл-офісу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100