реклама

реклама

Водій перевозив алкоголь без ліцензії та відповідних документів. Виявили правопорушника співробітники групи реагування патрульної поліції. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

photo_2021-11-28_16-14-14

Про це повідомляють у поліції Черкащини.

Учора, 28 листопада, на автодорозі «Київ-Одеса» в Уманському районі співробітники групи реагування патрульної поліції Уманського управління поліції ГУНП в Черкаській області зупинили 49-річного водія,  який перевозив 200 пластикових місткостей з характерним запахом спирту, без акцизу та відповідних документів. Товаром був запакований весь багажний відсік автомобіля Ford Transit.

Чоловік будь-яких пояснень не надав. На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка вилучила із салону понад 1000 літрів прозорої речовини зі специфічним запахом спирту. Вилучене направили на експертне дослідження.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1  статті  204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає  штраф від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 1 30.11.2021 11:41
Уничтожили через внутренние органы полиции. Процесс прошёл без жертв Из полочек- болела голова :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Злой 29.11.2021 23:51
Не вредно было бы взглянуть на процесс :eek: уничтожения.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100