реклама

реклама

Виріб азербайджанського заводу ATEF Group було встановлено на робоче місце за допомогою спеціально збудованого козлового крана.

na-glav_6

Про це повідомляє «Металлургпром».

На Канівській ГЕС перенесли та встановили на робоче місце блоковий силовий трансформатор Т-5 вагою 115 тонн для подальшого проведення монтажних та пусконалагоджувальних робіт. Підрядники разом із співробітниками станції перенесли трансформатор у робоче місце за допомогою спеціально збудованого козлового крану.

Надалі буде проведено всі необхідні монтажні та пусконалагоджувальні роботи, адже силовий трансформатор – це пристрій, який здійснює перетворення напруги з 6,3 кВ до 110 кВ.

«Ця подія дуже важлива для станції, оскільки силовий блоковий трансформатор є важливою складовою блоку в цілому. Тим самим встановлення його на робоче місце наближає пуск гідроагрегатів №17, 18, 19, 20 у мережу», – зазначив заступник директора з реконструкції Канівської ГЕС Олександр Жорновий.

Усі роботи з реконструкції обладнання на Канівській ГЕС виконуються в рамках проєкту «Реабілітація гідроелектростанцій», який співфінансується Європейським банком реконструкції та розвитку та Європейським Інвестиційним Банком.

Канівська ГЕС — другий ступінь каскаду гідроелектростанцій на території України, у м. Каневі, Черкаська область, побудована на річці Дніпро та входить до складу «Укргідроенерго».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 Черкасчанин 01.12.2021 10:04
Цитую Степанич:
Радійте, православні! Електроенергія подешевшає! Чи ні? :o
Чи ні :lol: :lol: Но зато ее станет больше,что не может не радовать
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Степанич 30.11.2021 22:36
Радійте, православні! Електроенергія подешевшає! Чи ні? :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100