реклама
Sucurity Police

реклама

З 1 грудня у Черкасах розпочалося голосування за проекти Громадського бюджету 2021 року. Воно проходитиме до 14 грудня включно у режимі онлайн за посиланням: https://imisto.org/votings/12/projects.

grombudget

«Усього до участі допущено 62 проєкти. Вони, як і минуло річ, поділяються на громадські та бюджетні, великі та малі. Загальна сума, виділена на реалізацію цих проектів, становить 30 млн грн. Кожен черкасець зможе віддати свій голос за 4 проєкти", - розповів начальник відділу підтримки громадянського суспільства Олексій Дубовий.

Нагадаємо, у цьому році було реалізовано багато цікавих ініціатив містян. Серед них - скейтпарк біля Палацу молоді, "Сумгаїтський ліс", міський дебатний турнір для молоді, економічний форум для підприємців Open Biz та інші.

«Реалізація програми Громадський бюджет допомагає залучити якомога більше громадян до виявлення та вирішення проблемних питань мікрорайонів, активізувати взаємодію міської влади та територіальної громади міста. Обирайте проекти, які вам до вподоби, та беріть участь у голосуванні. Разом зробимо наше місто ще кращим», - говорить міський голова Анатолій Бондаренко.

Довідково

У 2015 році виконавчі органи Черкаської міської ради одними із перших в Україні почали впроваджувати найбільш вдалий світовий досвід «Бюджету участі».

В Черкасах, цей процес отримав назву «Громадський бюджет міста Черкаси».

Міська цільова програма «Громадський бюджет міста Черкаси» за період  2015-2021 років стала дієвим інструментом прямої демократії в руках громадян. За цей період жителі міста подали 542 проєкти, 92 з яких стали переможцями в різних категоріях, участь в голосуванні взяли 71045 жителів Черкас.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100