реклама

реклама

Охорона та захист лісу є основними функціями в діяльності лісогосподарських підприємств. Лісівникам необхідно своєчасно та якісно проводити обстеження та моніторинг лісових масивів для виявлення можливих осередків хвороб, всихання деревостанів, для аналізування їх загального стану, попередження та ліквідації лісових пожеж, виявлення лісопорушників та недопущення нехтування лісового законодавства.

262850196_1986284594882668_4398523893740267184_n

Довгий час основним способом спостереження для лісівника був окомірний, не завжди ефективний і досить трудомісткий. Для аналізу та подальшого планування робіт, проведення лісоохоронних заходів великі за обсягом та віддалені територіально площі лісів необхідно було об’їхати та оглянути, витрачаючи на це багато часу та ресурсів. Завдяки ефективній діяльності та фінансовій спроможності Лисянський лісгосп закуповує та впроваджує в роботу сучасні  ґаджети та засоби спостереження і фіксування інформації, вони спрощують і прискорюють планування і проведення основних лісогосподарських заходів.

З цією метою днями підприємство придбало 4 квадрокоптери, а для підвищення оперативності та ефективності проведення рейдової роботи додатково закуплено 15 нагрудних відеокамер, прийомно-передаючу систему сповіщення на відстані, а це базова автомобільна радіостанція та 5 мобільних рацій.

Лисянський лісгосп використовує сучасні технології для підвищення продуктивності та ефективності праці своїх працівників – інженерів, лісничих та майстрів лісу, які своєю щоденною працею доводять – майбутнє за ефективною природоохоронною діяльністю!

Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Самшит 03.12.2021 22:55
Як крали ліс так і будуть красти. З допоможе кратерів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100