реклама

реклама

Чемпіонат України з греко-римської боротьби розпочався в Черкасах 3 грудня. Триватимуть змагання два дні у СК “Будівельник”. За звання сильнішого змагаються борці з різних куточків нашої держави, а переможці чемпіонату представлятимуть Україну на міжнародних турнірах.

1638529482259

Чемпіонат у Черкасах присвятили до 150-річчя відомого українського богатиря Івана Піддубного. Всього участь у змаганнях взяли близько 150 спортсменів.

- Сьогоднішній чемпіонат є відбірковим до Чемпіонату Європи, який буде проходити у місті Будапешт. Дуже вдячний всім організаторам цього заходу, обласній та міській федерації греко-римської боротьби та керівництву міста за те, що завжди підтримують розвиток спорту, - розповів президент Федерації греко-римської боротьби України Олег Сазонов.

IMG_20211203_191917

На відкриття змагань також завітав чемпіон Олімпійських ігор 2020 у Токіо Жан Беленюк.

- Уже стало доброю традицією проводити чемпіонат у місті Черкаси, адже саме з цього регіону родом борець Іван Піддубний. За результатами цього турніру буде формуватися збірна команда України, яка представлятиме честь нашої держави на міжнародному рівні, тому це дуже важливі змагання для кожного спортсмена, - додав Жан Беленюк.

1638529482117

- Цей чемпіонат - заключний у марафоні цього року, присвяченого пам'яті видатного борця, великого українця Івана Піддубного, тому має для нас велике значення. Я думаю, всі побачили, що черкащани завжди радо зустрічають гостей. Такі заходи також мають на меті розширити коло знайомств для спортсменів, тренерів та глядачів, - розповів президент Федерації греко-римської боротьби Черкаської області Петро Душейко.

1638529482076

Президент Федерації греко-римської боротьби Черкас Олексій Мельник зазначив, що показовим є те, що серед усіх міст України, для проведення таких вагомих змагань обрали саме Черкаси.

- Ми намагаємося всіляко підтримувати та розвивати у нас такий вид спорту як греко-римська боротьба. Організація та проведення чемпіонатів такого рівня ще раз доводять, що Черкаси - спортивна столиця України. Це вже не перші всеукраїнські змагання,  які проходять у нас під патронатом міського голови, обласної чи міської федерації греко-римської боротьби, - сказав Олексій Мельник.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Зінченко 04.12.2021 13:18
...730 випадків минулої доби????????вчасно?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100