реклама Делікат

"Булатецький зараз говорить про об’єднання, і це після того, як протягом останніх чотирьох років його в місті не було чути. Він займався своєю кукурудзою і своїми буряками"

"Булатецький зараз говорить про об’єднання, і це після того, як протягом останніх чотирьох років його в місті не було чути. Він займався своєю кукурудзою і своїми буряками"

Ще вчора "Прочерку" доводилося чути від деяких суб’єктів виборчого процесу, працівники штабу яких постійно чергують в Черкаській міській виборчій комісії, що партія "Екологія і соціальний захист" балансує на межі 3% по проходженню в міську раду. Нагадаємо, що від цієї партії йшов на вибори міського голови Черкас директор телерадіокомпанії "Антена-плюс" Володимир Мамалига. Йшла від цієї партії до міськради і його команда. Сьогодні, побувавши в міському виборчкомі зустріли там і самого пана Володимира. І хоч він запевнив нас, що сумнівів щодо подолання трьохвідсоткового барєру у його команди не виникало, але вигляд кандидат у мери мав схвильований. "Прочерк" вирішив дізнатися, якою бачить керівник завжди опозиційного до влади телеканалу роботу своєї команди в новій міськраді.

- Який ваша політична сила набрала відсоток до міськради? Ви ж слідкуєте за підрахунком голосів?

- Якщо вірити моніторингу, який проводять Вільні Демократи (іншого немає нажаль), які найбільш щільно і в єдиному руслі працюють з ТВК, то результат - 3,8%. Це хороший результат. Він практично остаточний. Ми подали скаргу на перерахунок голосів на 30-ти дільницях. Підходять вже уточнені протоколи. Думаю, що в міську раду від нашої політичної сили зайдуть дві особи.

- Це ви, оскільки ви перший у списку партії і...

-Валерій Воротнік.

- Задоволені результатом виборів?

- По-перше, ми не задоволені низькою явкою виборців. Нам не вдалося переконати людей, що на вибори таки треба йти. Люди розчаровані, про що свідчить низька явка і великий відсоток тих, що голосували проти всіх. Тобто, люди не вірять в можливість позитивних змін. Не вдалося нам це донести до людей. Вірогідно, це наша мала фінансова база і достатньо короткий термін виборчої кампанії.

- Ваша команда і команда Одарича - дві протилежності. Як бачите подільшу співпрацю в міськраді?

-Я вам скажу, що я нікли не був опозиціонером в місті. Я тут живу, тут живуть мої діти, на відміну від дітей Одарича і тієї команди, яка разом з ним працює. Якщо будуть пропонуватися якісь позитивні рішення, безперечно ми їх будемо підтримувати, незалежно від того, хто їх пропонуватиме. Чи це нормальні соціальні програми ,чи економічні програми, - ми будемо їх підтримувати. Якщо ж буде знов продовжуватися той брєд з перенесенням залізниці абощо (очевидно, малося на увазі перенесення подалі від центру міста залізничного вокзалу. Цей пункт входить до генерального плану розвитку міста - ред.), то ми будемо протидіяти усіма силами, включаючи акцію громадянської непокори.

- Все-таки ви бачите себе в більшості?

- Дивлячись яка буде сформована більшість. Я завжди під час виборчої кампанії наголошував, що політика повинна бути якомога далі від черкаської міської влади. Бо те, що біжить по трубам, не має партійності. На жаль, Сергій Олегович розуміє, що те, що біжить по трубах - це виключно власність Вільних Демократів. Інші партійці розуміють це так. Тож яка буде більшість - побачимо. Треба спершу подивитись на повний список. Не будемо ділити шкіру невбитого ведмедя. Побачимо, чи ми будемо в більшості, чи в меншості. Але так чи інакше ми там будемо, в раді...

"Якщо ж буде знов продовжуватися той брєд ..., то ми будемо протидіяти усіма силами, включаючи акцію громадянської непокори". Майбутні представники "партії Мамалиги" у міськраді - сам Володимир Володимирович і його друг, медіа-власник Валерій Воротнік

"Якщо ж буде знов продовжуватися той брєд ..., то ми будемо протидіяти усіма силами, включаючи акцію громадянської непокори". Майбутні представники "партії Мамалиги" у міськраді - сам Володимир Володимирович і його друг, медіа-власник Валерій Воротнік

- Мені доводилося не раз чути від Миколи Булатецького (кандидат на посаду мера від БЮТ) і Віктора Білоусова (Кандидат на посаду мера від КПУ) фрази типу "Якби ми об’єдналися..." Були якісь пропозиції до вас щодо об’єднання і як ви на це дивитеся?

- Ми вели перемовини і з Булатецьким і з Білоусовим. З іншого боку, Булатецький зараз говорить про об’єднання, і це після того, як протягом останніх чотирьох років його в місті не було чути. Він займався своєю кукурудзою і своїми буряками. І тут як пилип з конопель вискoчив, що було дивиною не лише для мене, а й для багатьох черкащан і для багатьох членів партії "Батьківщина", яку він неочікувано швидко очолив. Але він не мав ніякого відношення до "Батьківщини" і незаслужено скористався її рейтингом. З Білоусовим ми також вели перемовини. Але вони, на жаль, так і залишилися перемовинами.

- Ну справді, двоє ж з трьох мали поступитися...

- Справа в тому, що і Білоусов, і Булатецький керовані політичним керівництвом з Києва. Вони залежні люди. Так само, як і керований Одарич. Я людина незалежна і керуюся лише власним сумлінням і власним патріотизмом до свого міста.

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 Залізняк 05.11.2010 13:54
Ну на що здатен офіціант, якщо живе на чайові....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Лечащий врач 05.11.2010 12:03
Это не лечится
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Виктор 05.11.2010 11:21
Думаю Мамалыга слишком мягкий чтобы делать такие заявления ! Пусть вспомнит тех за чей счет живет !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Елена 05.11.2010 10:46
Да что за манера у Мамалыги с Воротником быть всё время недовольными?И Булатецкий не такой,и Белоусов,и Одарыч...Что-то пан Мамалыга не назвал в своём интервью пана Влизло,приехавш его полгода назад из Приднестровья,и раздражения он не вызывает?Чтож,проиграл пан Мамалыга,не стал мэром,бывает!Мо жет,стоит изменить свою тактику?А не выступать пану Воротнику по своей "Антенне",выливать море грязи на Одарыча и "покупать билет на Марс в один конец..."для него.Я этот монолог видела и слышала.Некорректно и неэтично,извини те.Я понимаю:на пьедестале хорошо,уважаемы й пан Мамалыга,но если вы считаете себя истинным патриотом города-меняйте стратегию и тактику.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100