реклама
Sucurity Police

реклама

Ще з жовтня цього року перебувала у розшуку 42-річна жителька Золотоноші. Востаннє її бачили у селі Гельмязів на Золотоніщині, біля одного з кафе. На території села і знайшли тіло жінки.

o_1fma6ifgs6fq174oti21tbchh2b

Про це пише «Золотоноша.City».

Зовнішнім оглядом ознак насильницької смерті полісмени не помітили. Труп направлено на експертизу до патологоанатомічного відділення для встановлення причини смерті.

Випадок із зниклою жінкою сколихнув гельмязівську спільноту, і селом поповзли всілякі чутки. Знайшли її за річкою Супій, у підліснику. Натрапили на трагічну знахідку мисливці, точніше, їхні собаки. У селі кажуть, що нібито жінка лежала прикрита листям.

За словами гельмязівців, протягом місяця на стовпах у селі висіло оголошення про розшук зниклої жінки, втім, для декого його зміст видався дивним.

Текст був не стандартний, не схожий на той, що зазвичай дає поліція, вказуючи прикмети зниклої, адресу і лінію 102, куди варто зателефонувати. У цьому випадку схоже було на розшук приватної особи, до того ж, вказано лише номер мобільного телефону.

Із власних джерел виданню стало відомо, що жінка познайомилася з чоловіком, який мешкав у Гельмязові, проте мав проблеми із законом. Деякий час з ним проживала, але частенько між ними виникали непорозуміння і сварки. Тоді вона йшла з дому, бувало, що й тиждень її не бачили у селі.

Наразі поліція має встановити всі обставини події, ясність у цій справі внесе висновок судово-медичної експертизи: чи все ж жінка померла власною смертю, чи до цього причетна інша особа? Поки що це тільки здогади.

o_1fma6j3f214h01h1tfg57rg1hq731

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100