реклама

реклама

Народні депутати від Черкащини Віталій Войцехівський (фракція «Слуга народу») та Сергій Рудик (депутатська група «За Майбутнє») влаштували словесні баталії під час сьогоднішнього засідання парламенту.

1639576085-704

Про це повідомляє Zmi.ck.ua.

Приводом цьому стала нові вікна у чотирьох садочках міста Золотоноші, які мали встановити за кошти із державного бюджету, виділенню яких посприяв Рудик. Однак вже півроку це не можуть зробити.

Нардеп із трибуни звернувся до Віталія Войцехівського, щоб той проконсультував наступного голову Золотоніської громади як треба правильно проводити тендера.

«Щоб встановити вікна – треба провести тендер за тим самим формулюванням, як воно передбачено у розпорядженні. Тому що якось у грудні, січні та лютому міняти вікна у садочках – не камільфо. Я вже не кажу, що це просто гидко», – відзначив Сергій Рудик.

У свою чергу нардеп Віталій Войцехівський не забарився із відповіддю.

«Гидко – це, коли депутат начебто хоче допомогти, а його помічник дає листочок із фірмою, яка повинна перемогти у тендері. Я прийшов у Верховну Раду, щоб не влаштовувати скандали, а конструктивно працювати. Але якщо надалі будуть подібні закиди із уст моїх колег – буду обов'язково відповідати», – відзначив Віталій Войцехівський.

реклама

Коментарі  

 
+7 #3 Арго 15.12.2021 21:33
Всі українці такі ж.Коли без влади,всіх критикують,а біля корита чубляться.
Гірка,але правда.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 stas 15.12.2021 20:38
Павуки...в банці...вибачте, в Раді.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Лейба 15.12.2021 20:14
Все они там ...!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100