реклама
Sucurity Police

реклама

26 грудня в Черкасах відбулося свято під назвою «Святкуймо Різдво з усім світом», повідомляє «Рух Реформації» (Черкаси).

изображение_viber_2021-12-26_19-44-46-829

Гостей заходу частували смаколиками, пропонували пограти в ігри та взяти участь у «Різдвяній лотереї». Всі розваги та частування були безкоштовними. Свято влаштувала ГО «Рух Реформації» за підтримки протестантських церков міста.

«Цим святом ми хотіли показати, що Різдво набагато глибше, більш сімейне та духовне, ніж Новий Рік. І тому воно має бути раніше, адже навіть літочислення ведеться від Різдва Христового. Також нашим великим бажанням було серед смути та неспокою принести людям радість і створити таку атмосферу, в якій люди вітатимуть один одного та проявлятимуть найкращі якості та емоції», - зазначив Валерій Бєляєв, голова ГО «Рух Реформації».

На святковому концерті виступали гурти та виконавці протестантських церков міста. Порадували містян і різдвяною постановкою з Марією , Йосипом та маленьким Ісусом. Посеред площі стояв вертеп, у якому навіть була жива вівця.

«На святі нам дуже сподобалось. Добре, що в нашому місті відбуваються такі заходи, де можна і розважитися, і зігрітися душею та серцем. А особливо добре, що ми прищеплюємо таким чином дітям духовні цінності», - зазначив Олександр, відвідувач свята.

Протягом свята для відвідувачів проводили тематичні розіграші подарунків. Діти та дорослі отримали сертифікати на гру в боулінг, аерохокей, міні-футбол, солодощі та інше.

«Я взагалі потрапив сюди випадково. Ми шли з батьками з магазину і побачили, що тут свято. В результаті зареєструвалися і виграли пакет з солодощами. Хотів би, щоб таких свят було побільше», - розповів Ілля.

«Ми вклали душу в цей захід і дуже хотіли поділитися своєю любов’ю та теплом, яке особливо відчувається на Різдво Христове. Сподіваємося, що нам вдалося створити атмосферу свята та нагади про те, що у нас є надія – і це Ісус Христос», - зазначила співорганізаторка заходу Ксенія Долгоп’ята.

У планах ГО «Рух Реформації» у різдвяні дні провести святковий концерт для дітей воїнів АТО та ООС та загиблих бійців, порадувати подарунками сиріт та дітей з особливими потребами, запустити різдвяний тролейбус з колядниками та безкоштовним проїздом і завершити низку заходів традиційним молитовним сніданком.

изображение_viber_2021-12-26_19-43-29-854

изображение_viber_2021-12-26_19-44-09-408  

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Молодці! 28.12.2021 12:23
А проти кого чи чого вони протестують?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Любов Майборода 28.12.2021 09:11
За все Господу подяка! У Черкасах живе багато прекрасних людей! :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100