30 грудня у селі Степанки, Черкаського району в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» відбулося відкриття поліцейської станції, повідомляють у поліції Черкащини.

DSC_0004

З урочистою подією громаду привітав заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Черкаській області Олексій Прокопенко, начальник відділу поліцейської діяльності №1 Олександр Овсієнко та голова громади Ігор Чекаленко.

«Це результат цілеспрямованої роботи, тісної співпраці місцевої влади та Головного управління Національної поліції в Черкаській області. Безпека жителів пріоритетне завдання у роботі поліцейського офіцера громади. А співпраця поліції та громади – найкращий спосіб її забезпечити», - наголосив Олексій Прокопенко.

Після урочистого відкриття всі бажаючі могли оглянути нове службове приміщення, де є робочий кабінет, кімната відпочинку та кімната для прийому їжі. Будівля повністю відремонтована - забезпечені комфортні умови для спілкування громадян із офіцером.

Поліцейський офіцер громади обслуговуватиме територію 7 населених пунктів Степанківської об’єднаної територіальної громади також для оперативного реагування на виклики старший лейтенант поліції Юрій Давиденко забезпечений службовим транспортом, зброєю, засобами зв’язку та всім необхідним для забезпечення правопорядку на території обслуговування.

DSC_0014

DSC_0018  

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 Михайло 01.01.2022 12:52
7 населених пунктів на 1 дільничного, чи не забагато??
Транспорт-не електричний (хоча для стаціонарного пункту це був би найкращий варіант), тож пошук палива при існуючих лімітах і потребах- знову головна біль самого інспектора. Може й хотіли як краще, та вийшло як завжди. Хоча керівників над шерифом немало.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Роман 01.01.2022 03:01
У продовження попереднього мого допису - згадалася чомусь приказка - "один із сошкою, а семеро з ложкою"... Може й не до цього, але чомусь така асоціація...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Роман 01.01.2022 02:58
«Після урочистого відкриття всі бажаючі могли оглянути нове службове приміщення, де є робочий кабінет, кімната відпочинку та кімната для прийому їжі. Будівля повністю відремонтована - забезпечені комфортні умови для спілкування громадян із офіцером.» - Та не цікавлять, за великим рахунком, «всіх бажаючих» урочисті відкриття, а більше цікавить реальна робота цієї станції і її працівників. І щоб робота її працівників була відповідною до законів. А заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Черкаській області Олексій Прокопенко, начальник відділу поліцейської діяльності №1 Олександр Овсієнко та голова громади Ігор Чекаленко краще б вдягнули маски (карантин ніхто не відміняв, якщо не помиляюся, тож оштрафуйте самі себе і своїх підлеглих, що на фото без масок, по закону!) та сумлінно працювали б на своїх робочих місцях замість "піару" і "торгівлі обличчями" на камеру в умовах карантинних заходів, які, ще раз зауважу, продовжені урядом!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100