реклама Делікат

У Черкасах фальсифікують результати виборів, щоб “Свобода” не потрапила до Черкаської міської ради.

Про це повідомив голова Черкаської міської організації “Свобода” Михайло Вакуленко.

За його словами, “свободівці” вже підбили підсумки виборів у Черкасах.

- І наші голоси, які ми відновили, дають нам можливість сказати, що “Свобода” в Черкасах набрала 3,03 % голосів, по інших даних — 3,07 %. Таким чином, “Свобода” згідно наших протоколів пройшла. Але ми бачимо тенденцію, що “темні сили” намагаються збільшити явку виборців по Черкасах. А це веде до того, що наші 3,03 % можуть перетворитися на 2,9 %. Це вже нові фальсифікації. Ми відслідковуємо цю тему, і я можу повідомити, що є намагання підвищити штучно явку виборців по Черкасах, щоб “Свобода” не пройшла. У кожен протокол, у підсумкові протоколи ТВК вноситься число людей, які проголосували, наприклад, на п'ять голосів більше. Коли це робиться масово, то явка в цілому по місту піднімається, а відсоток тоді за кожну партію знижується. І в першу чергу це вдарить по тих партіях, які на межі подолання трьохвідсоткового бар'єру. Ця штучна арифметика може призвести до того, що у “Свободи” буде 2,9 %, - зазначив Вакуленко.

Він також сказав, що у випадку, коли ТВК оголосить результати по “Свободі” менші, ніж 3,03 %, організація визнає вибори недійсними.

- А наслідки можуть бути дуже серйозні. Якщо ми не визнаємо вибори, це означатиме, що ми не визнаємо наступну Черкаську міську раду, і не визнаємо всі рішення, які вона буде приймати. А коли наш лідер Олег Тягнибок стане президентом, ми знову повернемося до цієї теми, знайдемо фальсифікаторів, і вони будуть покарані. А всі рішення, які приймала нелегітимна Черкаська міська рада, будуть визнані неправомірними. А можливо, в якийсь інший спосіб. Така наша позиція по виборах до Черкаської міської ради, - підсумував Михайло Вакуленко.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Сатана 06.11.2010 22:31
Вакуленко давно знав що буде 2,9 він просто злив "Свободу",яка має десь 3,18(інфа з штабу ФЗ).Тому звернення до ЗМІ "фарисейство"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 ЯR 06.11.2010 12:46
Цитую черкащанин:
тобто років двісті вони не визнаватимуть міську раду?

Набато швидше, аніж ти думаєш! Якби місцевою "Свободою" керував не одіозний бігунець по партіях Вакуленко, вона вже на цих виборах мала б на Черкащині утричі вищі результати!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 черкащанин 05.11.2010 23:44
тобто років двісті вони не визнаватимуть міську раду?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Діма 05.11.2010 19:25
Свобода вперед!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100