реклама
Sucurity Police

реклама

Із 1 січня 2022 року оголошено конкурс на здобуття Всеукраїнської літературної премії імені Олекси Кобця (О.П.Варавви), встановленої Канівською міською радою за підтримки Черкаської обласної організації НСПУ для заохочення професійних і непрофесійних літераторів до створення високохудожніх поетичних і прозових (у т.ч. мемуарних, щоденникових) творів громадянського, гуманістичного звучання, спрямованих на утвердження незалежної, демократичної України.

До участі в конкурсі на здобуття Премії допускаються книги та прирівняні до них публікації в літературних журналах, які змістовно відповідають тематиці, визначеній вище, надруковані протягом останніх трьох років, не відзначені іншими преміями та здобули схвальні оцінки літературної критики і читачів. Мова творів ‒ українська.

Повторно і посмертно Премія не присуджується.

Право висунення творів на здобуття Премії мають колективи творчих спілок і товариств, мистецьких, навчально-наукових, культурно-просвітницьких установ і закладів на підставі відповідних протоколів. Кожна з організацій може представити на здобуття премії один або кілька творів одного автора. Конкурсній комісії надсилається подання для присвоєння Премії  за підписом керівника організації, яка його вносить: протокол зборів, в ході яких це питання обговорювалося, а також 5 примірників твору чи творів, рецензії та відгуки (за наявності).

Подання творів на конкурс ‒ до 1 березня включно за адресою: Черкаська обл., м. Канів, вул. Кошового, 1, Міський відділ культури, Андрієнку К.Є.

Лауреатові буде вручено диплом і грошова винагорода в сумі 7 тис. грн..

Запрошуємо до участі в конкурсі.

Конкурсна комісія

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Щедрість 10.01.2022 23:25
В інших областях маловідомі письменники дуже раді, що на Черкащину можна їздити по премії. Бо в кожному районі премії всеукраїнські.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100