реклама
Sucurity Police

реклама

11 січня у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Черкаській області сектором із питань запобігання та виявлення корупції організовано та проведено онлайн-семінар з антикорупційного законодавства.

nara_1101_kar

Участь у семінарі, що проходив у режимі відеозв’язку, взяли понад 130 працівників структурних підрозділів Головного управління та установ області у сфері управління Держпродспоживслужби.

Учасникам нагадали про окремі положення Закону України «Про запобігання корупції» щодо запобігання корупційним та пов’язаним із корупцією правопорушенням,  обмеження щодо використання службових повноважень чи свого становища.

Завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції Сергій Шулежко поінформував присутніх  про задокументовані  правоохоронними органами факти отримання неправомірної вигоди державними службовцями.

Він наголосив на неприпустимості корупційних дій посадових осіб та ознайомив працівників Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області з передбаченою законом відповідальністю за отримання неправомірної вигоди та інші корупційні правопорушення.

На завершення учасники онлайн-семінару були ознайомлені з вимогами фінансового контролю в частині подання щорічної декларації та з роз’ясненнями НАЗК щодо кампанії декларування 2022 року.

Пресслужба Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100