реклама Делікат

Одарич вражений "оперативністю" правоохоронців...

Одарич вражений "оперативністю" правоохоронців...

Новий мер Черкас Сергій Одарич аявляє, що всі його звернення до прокуратури з приводу проявів «чорного піару» (деякі навіть зачіпали честь його дружини ) йдуть внікуди… Мовляв, прокурор міста Черкаси Василь Сук їх «цинічно ігнорує».

– Спершу вони (звернення – ред.) пускалися по колу. Обласна прокуратура спускала в районні, районні переадресовували на міську, щось кидалося в районні відділи МВС, у результаті все поверталося в прокуратуру міста… І після цього Василь Іванович Сук демонстративно всі звернення переадресовував «на деревню дедушке». Тобто, він направляв звернення в неіснуючу організацію – Черкаську міську виборчу дільницю. По-перше, якщо в який-небудь виборчий орган посилати їх, то це є порушення, бо в даному випадку мова йшла не про порушення виборчого законодавства. Я звертався у зв’язку з завданням шкоди, репутації, гідності особи, незалежно від того, чи це відбувається у виборчому процесі, чи в позавиборчому процесі, тому до чого тут виборчі комісії, незрозуміло. А по-друге, Василю Івановичу Суку, як головній в місті людині по дотриманню закону, добре відомо, що такого органу, куди він адресував мої звернення, не існує в природі. Є Черкаська міська виборча комісія. А міської виборчої дільниці немає. Але вперто чотири чи п’ять звернень були саме туди, тобто в нікуди, адресовані. Те ж саме було і по інших зверненнях. Зокрема, у мене були підстави (і досі лишаються) вважати, що зміна прізвища та імені одного кандидата на виборах відбулася з порушенням передбачених законом процедур. Я з цього приводу звертаюся до прокуратури. Це все відправляється туди ж – в Черкаську міську виборчу дільницю. Яке відношення до роботи паспортних столів і до зміни прізвища-імені особи має виборча дільниця? Абсолютно ніякого! Але чомусь прокурор Сук вважає, що саме вона має з’ясовувати, чи законно відбувалася зміна імені-прізвища, хоча це не є виборчою процедурою. Це процедури, які відбуваються щоденно. Тому я маю намір вже очевидно з новим Генеральним прокурором все-таки добиватися оцінки дій прокурора міста по нехтуванню моїх звернень і таке інше.

У той же час, за словами Сергія Одарича, правоохоронні органи, хоч з запізненням, але таки розпочали активні дії по деяких зверненнях.

– Особлива активність правоохоронних органів розпочалася 4 листопада. Я витратив тоді півгодини часу, бо мене допитували слідчі з приводу мого звернення від 11 жовтня(!) щодо того, що невідомі особи від мого імені серед ночі ходять по Південно-Західному району міста, дзвонять в домофони, будять людей, представляючись агітаторами від Сергія Одарича. Вчора мене вперше опитали з цього приводу за дорученням прокуратури. Дуже оперативне реагування… – говорить Сергій Одарич.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Черкащанка 06.11.2010 23:36
Сергій Олегович, та ви що, яка прокуратура, вони ж вам цим чорним піаром тільки рейтинг підняли - ви їм ще й могорич виставити маєте :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Лмила 06.11.2010 13:41
Уже давно всім відомо, що міський прокурор має дуже велике сукно, під яке складає все, що йому не до вподоби або він має зиск для такого захоронення. Коли це СУКНО вже накриє його самого?????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 гонта 06.11.2010 13:05
А чого іншого від Сук можна очікувати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100