реклама
Sucurity Police

реклама

Після поділу Катеринопільщини на три громади проблем із пасажирськими перевезеннями лише побільшало. Адже ті питання, що раніше вирішувались в межах району, тепер розглядають на рівні області.

avtostancziya-1024x768-1-1

Про це пишуть «Вісті Черкащини».

Жителів Катеринопільської громади турбує відсутність рейсу «Катеринопіль – Ямпіль». Наразі цю проблему вирішено. Рейс відновлено. Однак тепер до видання звернулись жителі Ярошівки Мокрокалигірської громади з проханням з’ясувати, коли відновлять рейс «Катеринопіль-Ярошівка», оскільки вони не можуть дістатися до колись районної, а тепер Катеринопільської багатопрофільної лікарні. Схожі проблеми турбують мешканців Залізнячки (Єрківська громада) та Киселівки (Мокрокалигірська громада).

Автобусним сполученням між громадами в межах області відає обласна державна адміністрація. Тож рейси «Катеринопіль – Ярошівка» (і в зворотному напрямку), «Катеринопіль – Киселівка», «Катеринопіль – Залізнячка» належать до її компетенції. За повідомленням Катеринопільської селищної ради, це сполучення відновлять після проведення конкурсу з перевезення пасажирів, запланованого Черкаською облдержадміністрацією на лютий 2022 року.

Тетяна Івашкевич

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100