реклама

реклама

Депутати Черкаської міськради вчора знов не підтримали пропозицію міськвиконкому нагородити пам’ятним знаком «За заслуги перед містом Черкаси» І ступеня засновника буддійського храму «Білий лотос», голови школи кунг-фу Володимира Скубаєва (посмертно).

4552d1d345f7b48de5b837db21add48f

– Зрозуміло, що хтось займається бойовими мистецтвами, це його особиста справа, – сказала, виступаючи з трибуни сесії, депутатка Любов Майборода. – Але я пам’ятаю 2013-2014 роки, революцію Гідності. Забарикадоване приміщення обласної ради, завалені мішками входи... Представники «Білого лотосу» (я не кажу, що там був Скубаєв) кидали нам на голови вазони з квітами. І одна з наших дівчат, Юлія Галушко, отримала трепанацію черепа... Ви згадайте ці жахливі роки. Як ми піднімали прапор Євросоюзу біля міської ради. Як повимикали мобільні телефони. Як мені, тоді депутатці обласної ради, виламували руки у філармонії, коли я сказала, що вперше загинули люди на Майдані. Оце нагородження буде просто зневагою до тих, хто загинув під час революції й потім у війні на Сході. Я прошу поставити на голосування пропозицію про зняття цього питання з розгляду.

За нагородження Володимира Скубаєва проголосували лише 5 депутатів. За відмову в нагородженні – 24 депутати.

Нагадаємо, торік 25 листопада Черкаська міськрада вже не проголосувала за посмертне нагородження Володимира Скубаєва.

Володимир Скубаєв помер торік на початку жовтня.

реклама

Коментарі  

 
+4 #5 Отакої 05.02.2022 18:38
Про молодість Скубаєва зрозуміло. Але погляньте навкруги Люби та інші, яким чином ви дерлися до влади на крові неокрепшої мозком молоді.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Правдоруб 05.02.2022 01:15
Я не поклонник Майбороды, но здесь Любовь молодец 100%. Обратите внимание, предложение наградить титушковода внес Ю.Тренкин, ближайший соратник/подельник Бондаренка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 GerrPiter 04.02.2022 20:19
"Білий лотос" - звичайна секта зі спортивним нахилом. І "школа бандюків", згадайте скільки карних справ по "лотосу" було заведено!!!! А головне - рабська праця неповнолітніх дітей на будівництві храму...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Атас 04.02.2022 13:33
Иолодці депутати! Нагородження Скубаєва - явно кремлівське замовлення. Оголосіть список депутатів, які підтримали нагородження. :-x :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Не может быть! 04.02.2022 11:52
Вечная депутатка, которая уже и правнукам прибарахлилась, трезво рассуждать начала?
Вот это поворот! Впервые на сторону света встала. И это она только о подвигах "живого бога" времён недавних упомянула. А знала бы она, как начинался у этой тоталитарной секти "путь к храму" во времена более отдалённые. Пусть Кису найдёт и на сессию пригласит, с воспоминаниями о скубиной "тревожной молодости".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100