реклама

реклама

У Ватутіному на Черкащині змінили виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів. За результатами конкурсу переможцем визначено ТОВ «Київська муніципальна служба» (засновник Сергій Дідовець). Досі ці послуги у місті надавав ФОП «Климчук О. І.».

majetokgal_5

Про це пишуть «Вісті Черкащини».

«Досвід спеціалістів товариства «Київська Муніципальна Служба» у сфері перевезення відходів – понад 15 років. Про аргументи, які стали вирішальними у визначені переможця: замість іржавих контейнерів встановлять нові баки європейського зразка з кришками, а на зміну старій техніці прийдуть сучасні сміттєвози», – інформують у Ватутінській міськраді.

Для населення ціна послуги з вивезення побутових відходів становитиме 24 грн. з особи. Переможець запевнив, що тариф не буде переглядатися в сторону збільшення протягом року, якщо ціна на паливно-мастильні матеріали суттєво не збільшиться.

Ватутінців застерігають, щоб уважно поставились до оплати даної послуги. Адже з 1 лютого її необхідно буде здійснювати за новими реквізитами. «Щодо переплат за вивіз сміття, які здійснені на розрахунковий рахунок ФОП «Климчук О. І.», та інші питання будуть вирішуватись компанією протягом лютого 2022 року», – заспокоюють чиновники.

Зауважимо, окремі громадяни вже здійснили платіж за вивезення сміття на пів року вперед, заплативши попередній компанії.

Тетяна Івашкевич

Фото Київської муніципальної служби

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100