реклама

реклама

Головні державні інспектори та лікарі з гігієни праці відділу з питань гігієни праці Управління Держпраці у Черкаській області щодня інформують роботодавців і працівників торгівлі, організації харчування і транспорту області щодо коронавірусної інфекції, масштабів її поширення у світі та заходів, які допоможуть вберегтися від інфікування.

Черкаси Запобігання коронавірусу 11

У рамках загальноукраїнської кампанії з недопущення інфікування та поширення цього небезпечного захворювання посадові особи Управління провели більше 1900 інформаційно-роз’яснювальних заходів з роботодавцями і працівниками Смілянського, Уманського, Звенигородського, Канівського, Драбівського , Черкаського, Корсунь-Шевченківського та інших районів. Інформування здійснювалося шляхом безпосереднього відвідування суб’єктів господарювання за місцем здійснення господарського діяльності, оприлюднення інформації на радіо і телебаченні, через гучномовці в місцях масового перебування громадян та поширення друкованих роз’яснювальних матеріалів, розміщення листівок на інформаційних стендах аптек і магазинів тощо.

Черкаси Запобігання коронавірусу 1

Протягом 27 лютого – 10 березня фахівці Управління провели роз’яснювальну роботу на ринках і у торговельно-розважальних комплексах міст Звенигородка, Сміла, Черкаси, Умань, смт Катеринопіль.

Під час заходів фахівці Управління розповсюджували інформаційні матеріали про шляхи зараження та заходи з профілактики коронавірусу.

Черкаси Запобігання коронавірусу 4

Управління Держпраці у Черкаській області

реклама

Коментарі  

 
+6 #2 Реаліст 11.03.2020 20:26
Якби така робота справді проводилася - чинушки публікували б на інформаційних сайтах поради, як не заразитися, а не свої фізіономії з плакатами. :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Чоткий 11.03.2020 20:18
Особливо фото з пляшками так і вказує на шляхи боротьби з коронвірусом. Вперед!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100