Під час позачергового засідання виконавчого комітету Канівської міської ради ухвалили рішення «Про заходи щодо запобігання поширенню на території Канівської ОТГ коронавірусу COVID-19».

2724large-768x397

Про це повідомляє «Kanos» із посиланням на інформацію Канівської міської ради.

Відповідно до ухваленого документу з 13 березня по 3 квітня на території Канівської ОТГ встановлено карантин, який поширюється на освітні та позашкільні заклади. Ввести карантин також рекомендовано керівникам місцевих вишів, зокрема, Канівському коледжу культури і мистецтв та Канівському вищому професійному училищу.

На час дії карантину заборонено проведення культурно-масових, розважальних, спортивних заходів, крім заходів необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Керівникам підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності з масовим скупченням людей рекомендовано запровадити посилений протиепідемічний режим та забезпечити проведення дезінфекції (вологе прибирання з додаванням дезрозчину, обробка дверних ручок дезрозчином, забезпечити туалетні кімнати милом та дезрозчином).

Ввести посилений протиепідемічний режим та забезпечити проведення дезінфекції (вологе прибирання не менше 3-х разів з додаванням дезрозчину, обробка дверних ручок та інше) рекомендовано і власникам торгових точок.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 логики ноль 13.03.2020 11:17
Ну закрыли они все садики , школы , а родители на работу пошли и там подхватили инфекцию , принесли её домой , заразили своих детей и что эти циркачи обезопасили , в таком случае нужно было чтобы и на работу никто не ходил.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100