Не лише тролейбуси, а й усі маршрутки. Управлінська компанія «Нова якість» здійснюватиме дезінфекцію всього громадського транспорту Черкас. Обробка розпочинається сьогодні, 13 березня.

youtubeeyeq0n

–  Салони тролейбусів ми дезінфікуємо вже тиждень. Щовечора обробляємо їх сертифікованим засобом «Санітаб» – саме цей препарат рекомендує ВОЗ, – зазначає засновки групи компаній «Нова якість» Андрій Бортник. – У нашому арсеналі 4 установки, які дозволяють здійснювати швидку та ефективну обробку. Додам, що саме таке обладнання використовують в Китаї та Італії. Тож коли до нас звернувся міський голова Черкас із пропозицією обробки ще й маршруток, ми відразу зголосилися.

Всі роботи з дезінфекції транспорту управлінська компанія забезпечуватиме власним коштом. До роботи приступить троє працівників «Нової якості», які мають всі необхідні дозволи.

Загалом йдеться про обробку більше двохсот маршруток. Частину з них дезінфікуватимуть в автопарках перевізників, решту – на території управлінської компанії. І так щоденно!

–  Автобуси перевізників  «Черкасиавтотранс», АТП 17127 та «Чарз-Авто» оброблятимемо на їхній базі як тільки транспорт повертатиметься з маршрутів. Автобуси інших перевізників – спрямовуватимуть до нас, ми їх оброблятимемо із 18 години до півночі, - уточнює Андрій Бортник.

Пресслужба УК «Нова якість»

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+9 #4 факт 13.03.2020 17:49
Заплатят с бюджета, как за уборку снега которого не было, или как Бортник всем начислил вывоз крупногабарита задним числом. В городе еще много баранов, которых можно финансово стричь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Черкащанка 13.03.2020 17:03
Черговий піар від Бортника і Бондаренка. Як це вони собі уявлають:водії встають у 4-5 год ранку,і мають після роботи ставати в чергу на обробку із 18 години до півночі. А наступного дня знову вставати у 4-5 і їздити по 10 годин. Хто-небудь задумувався колись, чому водії маршруток такі роздратовані? Де ім істи чи в туалет сходити? На маршрути Бондаренка, Бортніка і нехай прихоплять із собою Майбороду!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Сергій з Кривалівки 13.03.2020 16:46
Це вони тими препаратами, що підвали будинку на Крилова обробляли? Після чого мешканці до лікарни потрапили із тяжким отруєнням...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-12 #1 Любов Майборода 13.03.2020 15:50
Корисна і необхідна справа. Молодці!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100