реклама

реклама

Кожного дня аж до завершення карантину у всіх маршрутках Черкас проводитимуть дезінфекцію. Обробку громадського транспорту власним коштом здійснює управлінська компанія «Нова якість».

ALCH9657 – Ми вже більше тижня дезінфікуємо салони тролейбусів. Тепер розпочали таку ж саму обробку і в маршрутках. Для цього у нашому арсеналі є чотири прилади – «пушки» якими розпилюємо у транспорті сертифікований дезінфекційний розчин. У разі потреби доповнимо їх ще кількома. Обробки однієї одиниці техніки займає максимум одну-дві хвилини, тому за кілька годин роботи можна охопити всі маршрутки Черкас, – зазначає засновник групи компанії «Нова якість» Андрій Бортник. – Наголошу, що всі роботи ми здійснюємо власним коштом.

Наразі із дезінфекцією маршруток справляється троє фахівців «Нової якості». Вони працюватимуть щоденно без вихідних. Близько 300 одиниць транспорту оброблятимуть наприкінці дня з 18 до 24 години.

ALCH9661

– Якщо буде потреба, ми можемо змінити графік дезінфекції громадського транспорту. Готові робити це навіть по кілька разів на добу, - говорить Андрій Бортник.

Директор ПАТ «Черкаське АТП 17127» Олена Куниця каже, що підприємство видало кондукторам та водіям антисептик для протирання поручнів. Але цього недостатньо.

– Тому «Нова якість» дуже своєчасно розпочала дезінфекцію. І перевізники вдячні управлінській компанії за таку допомогу, бо ж нам самим було б складно з цим упоратися, - зазначає Олена Куниця.

ALCH9704

Додамо, що окрім міських автобусів, на дезінфекцію приїздить і частина міжміських рейсів.

Водночас Андрій Ботник запевняє, що компанія готова безкоштовно дезінфікувати не лише транспорт, а й ТРЦ, магазини чи інші установи.

–  Ми маємо всі необхідні дозволи, реагенти та навчених працівників. І готові максимально допомагати місту в умовах карантину, - зауважує Андрій Бортник.

Про це повідомляє пресслужба «Нової якості».

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Звичайний 16.03.2020 13:31
"Безкоштовно" у виконанні Бондаренко-Бортник не існує.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Черкащанка 15.03.2020 10:37
Може досить вже піарити Бортника. А то складається враження, що без нього місто просто пропаде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 черкасчанин 14.03.2020 14:08
А мне вот жалко фотографа,котор ый вторую фотку снимал.И его аппаратуру....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Формула Бортника 14.03.2020 13:42
Тепер "безкоштовна".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Зорро 14.03.2020 13:19
Щось в кожному реченні наголошено на слові БЕЗКОШТОВНИ або замінюють на ВЛАСНИМ КОШТОМ, що а ж тхне саморекламою. Це щоб замилити очі і люди забули про тарифи та чищення снігу, якого не було, а гроші з бюджету сплочено. Все одно Бондаренко спише гроші з бюджету, як Подяку міста в важкі часи
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100