Сьогодні міський голова Черкас Анатолій Бондаренко скликає позачергову сесію Черкаської міської ради з рогляду питання наповнення резервного фонду.

- Мною було прийнято рішення про те, що після сесійного засідання всі платежі на інші видатки буде призупинено. Кошти ітимуть виключно на наповнення резервного фонду задля забезпечення стабільної та контрольованої ситуації в місті. На сьогодні, нагадую, в Черкасах в інфекційній лікарні перебуває 5 осіб із підозрою на коронавірусну інфекцію. Усі вони повернулися з-за кордону і контактували з хворими. Попередні їхні діагнози не підтверджені, але нині матеріали знаходяться на додатковому обстеженні в Києві. Тому запевняю, що ситуація під контролем і нагадую про особисту відповідальність кожного жителя міста в дотриманні заходів карантину. Маємо берегти і себе, і оточуючих, - наголосив Анатолій Бондаренко.

89774093_1430702607100985_8909266209321517056_o

Нагадуємо, що в умовах карантину через загрозу поширення коронавірусної інфекції просимо утриматися від відвідування сесійного засідання Черкаської міської ради представників громадськості та засобів масової інформації. Трансляцію засідання можна подивитися онлайн на сайті Черкаської міської ради.

Про це пише прес-служба міськради

Фото Артема Ківака

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100