В умовах карантину через коронавірус «Укрпошта» працює у звичному режимі. Незважаючи на закриття або переведення закладів, установ та підприємств у нові рамки роботи, золотоніське відділення працює відповідно до усталеного графіка роботи. Але заради безпеки клієнтів введені деякі зміни.

o_1e3m5cckqbegpgkrplugso8uak

Про це інформує видання Золотоноша.City.

Зокрема, вже 16 березня у залі для прийому відвідувачів з’явилися дві жовті лінії на відстані 1 метр одна від одної. Це – визначені допустимі межі, за які не повинні заходити клієнти. На першій перебуває людина, яку обслуговує оператор, на другій – чекає наступна. Окрім того, на вхідних дверях поштарі завбачливо вивісили оголошення. У ньому звертаються до клієнтів з проханням чекати своєї черги на вулиці, у приміщенні більше 5 осіб не скупчуватися та знаходитися на відстані одного метра. Однак, золотонісці по-різному реагують на тимчасові нововведення: дехто з розумінням, а дехто – з обуренням. До речі, усі оператори працюють у медичних масках.

Як пояснив нам один з операторів відділення, послуга «Щасливі години» (комісію за сплату комунальних послуг після 13.00 беруть вдвічі нижчу) у Золотоноші не діє. Вона запроваджена лише у великих містах, до прикладу, у Черкасах.

До того ж, із 17 березня до закінчення карантину скасована оплата за зберігання реєстрованих поштових відправлень, бандеролей, судових повісток та рекомендованих листів.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100