У Смілі на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалили рішення з 21 березня призупинити регулярні пасажирські перевезення по місту Сміла до закінчення карантину.

2020-03-20-avtobys Про це повідомляє «Сміла.ua».

Спершу, зважаючи на запроваджений на території України карантин, обмежили кількість пасажирів в одному транспортному засобі до 10 осіб в автобусі. Але сміляни не змогли дотриматися таких обмежень. Це також не вигідно і перевізникам, тому що людей мало, мало платять грошей, а штрафи за порушення карантину дуже великі.

Тож після довгих обговорень було ухвалене рішення взагалі призупинити рух громадського транспорту у Смілі до завершення карантину.

Також у Смілі, як і по всій Україні, вступила в дію Постанова КМУ про запобігання поширення вірусу COVID-19. Згідно з Постановою регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні (крім перевезення легковими автомобілями) – заборонено.

Наразі самі сміляни організовуються та турбуються про власне пересування містом та до Черкаси і Києва. У Фейсбуці та у вайбері створюють приватні групи «Підвезу – Сміла», де водії повідомляють про маршрут і кількість осіб, кого і куди можна підвезти.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100