реклама Делікат

Наразі міський голова Сміли Олексій Цибко працює дистанційно.

2020-03-25-Tsubko

Про це повідомляє «Сміла.UA» з посиланням на заступника міського голови Павла Іщенка.

Хоча мера особисто немає на робочому місці, він приймає дзвінки, продовжує працювати та вирішувати нагальні міські проблеми, контролює ситуацію, сказав пан Іщенко на нараді з питань техніко-економічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Смілянам стало відомо, що Олексій Цибко взяв відпуску. Це викликало негативну реакцію, адже у такий складний час хочеться, щоб влада працювала, дбала про місто і допомагала містянам пережити страшні часи пандемії.

Проте у міській раді офіційно пояснили, що відпустка Олексія Цибка – вимушена міра безпеки. Після того, як міський голова прилетів із Туреччини, він повинен до 29 березня перебувати у самоізоляції. Він добуде цей термін, проведе тести на виявлення вірусу, і якщо все буде добре, а так і має бути, – повернеться на роботу.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 кочегар олєгович 31.03.2020 21:32
єдинне місце куди його справді варто ізолювати - це у пекло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Сергій 26.03.2020 04:17
Не розумію... Карантин для простих людей а не для "наших слуг". Влада зараз повинна працювати і в день і в ночі на випередження, бути готова до того що робиться в Італії, Іспанії, Америці.
А вони зараз сидять по дачам, жарять шашлики, дивляться ТВ, а потім будуть розводить руками, типу що ми можемо зробити,у всьому світі так.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Олена 24.03.2020 22:34
Коли мер повернувся з Турції, то був на роботі і не переймався самоізоляцією, а от коли поповзли чутки, що 26 березня депутати на сесії його можуть "усунути" за тотальну бездіяльність і "тупість" у прийнятті рішень- худко зник на "самоізоляцію".Це його стиль роботи, або тікати, або брехати.Гідний і чесний вже давно сам написав би заяву і склав повноваження.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Рекс 24.03.2020 19:34
Потрібно ізолювати всю владу України довічно, буде тільки користь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 007 24.03.2020 18:56
Вашого мера і до цього не дуже бачили :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100