реклама Делікат

Змінити традиції, в тому числі й щодо відзначення релігійних свят, закликала уманчан голова Уманської райдержадміністрації Світлана Волошенюк у своєму зверненні до жителів району.

720422f4b149ad37f3ccf061ff15d3f8

«Ми маємо зробити все, аби не дати вірусу завдати трагічних втрат для Уманщини, – написала вона. – Тому я наполегливо рекомендую: з 13 години суботи 11 квітня до 6 години ранку понеділка 13 квітня залишатися вдома. Утриматися від відвідувань громадських місць. Рекомендую вам завчасно запастися усім необхідним, не порушуючи правил карантину. Правоохоронні органи посилять чергування у громадських місцях».

Пані Волошенюк наголосила, що нові карантинні заходи мають захистити життя жителів району. «Ці кроки необхідні для того, щоб розірвати ланцюг передачі вірусу. Адже ці дні – важлива фаза у боротьбі з пандемією. Ми або допоможемо вірусу поширитися, або дамо йому відсіч. Все це залежить від кожного з вас! Давайте оберемо життя! Зупинимо вірус!» – закликала голова РДА.

Вона також зацитувала слова митрополита Київського і всієї України Епіфанія: «Коли зараз ми залишаємося у своїх оселях, то це не через слабкість, а через силу нашої віри, бо тим самим ми подаємо приклад нашим ближнім, що ми турбуємося про них, і свідчимо, що наші оселі також є місцем молитви. Коли ми закликаємо Бога в нашому домі – Він почує нас. Тим паче, завдяки досягненням людського прогресу, ми можемо спілкуватися і на відстані, і цю можливість також використовуємо».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #5 Гониш, продавщиця 13.04.2020 13:58
Цитую Продавщица:
Боже в нас кожного дня чутні всі продукти не скупляють

Не бреши! :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 Продавщица 13.04.2020 12:35
Боже в нас кожного дня чутні всі продукти не скупляють
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Вірус 12.04.2020 12:53
Смішно дивитись на дії всіх гілок влади від Києва до місцевих,а це взагалі шедевр, за два дні вони хочуть розірвати ланцюг перезараження
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 рекомендація 11.04.2020 09:43
Хоч би потім як це визнають короноцидом , не прийшлось змінити цей теплий та затишний кабінет , на сиру , холодну кімнатку в буцегарні
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Лікар 11.04.2020 08:32
Чиновники змагаються у маразмі, хоча думають, що демонструють старання. Безграмотні дії влади, особливо обласної, це не прикриє.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100