Захисні, особливо багаторазові, костюми – найзатребуваніші серед усіх засобів індивідуального захисту для  медперсоналу Черкаського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Тому серед переліку допомоги від МХП та Благодійного фонду «МХП – Громаді», яку вчора вручили благодійники, –  700 ізоляційних захисних комбінезонів. Додатково «швидкій» передали 2 000 пар нітрилових рукавичок, 1 500 одноразових медичних масок, 40 захисних екранів, 30 захисних окулярів та 20 електронних безконтактних термометрів.

DSC_0667

Нагадаємо, це вже другий візит представників холдингу МХП до Черкаського центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф за період запровадження каратинних заходів. Загальна сума допомоги від МХП в межах платформи співпраці бізнесу, влади і громади «Спільнодія Черкащини: здолати COVID-19» становить близько 700 000 грн.

За словами директора Центру Ігоря Фесуна, допомога від МХП надзвичайно важлива і потрібна, бо безпека персоналу має бути на першому місці, адже якщо не захистити належним чином лікарів, які працюють у стаціонарах чи виїжджають на виклики, то рятувати хворих найближчим часом може не буде кому. Тільки за один день Центр використовує приблизно 80 захисних костюмів  та комбінезонів для лікарів та фельдшерів. З метою економії таких засобів індивідуального захисту в умовах пандемії придбали пральні машинки, і після дезінфекції одяг підлягає пранню, щоб ще 3-4 рази його можна було повторно використовувати.

899992646453db5d1f2776c11c9595e5

– Ми також вдячні МХП і за партію безконтактних термометрів, які допоможуть зекономити мінімум 3-4 хвилини для вимірювання температури у хворого і для постановки діагнозу, що, відповідно, пришвидшить надання екстреної медичної допомоги, – коментує Ігор Фесун.

Зі свого боку, представник МХП, координатор Черкаського обласного штабу протидії коронавірусу Руслан Пономаренко, передаючи допомогу  обласній  «швидкій»,  зауважив, що серед принципів  роботи компанії МХП – оперативність та професійність, тому під час закупівель засобів індивідуального захисту  для медперсоналу в умовах тотального їх дефіциту це відіграло вирішальну роль, адже вдалося не лише швидко знайти потрібні для лікарів засоби, а так само швидко їх доставити в медзаклади.

DSC_0661

Директорка Благодійного фонду «МХП – Громаді» Тетяна Волочай наголосила, що МХП продовжує допомагати медзакладам області і насамперед тим, хто стоїть на передовій боротьби з коронавірусом. Медперсонал  Черкаського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф – якраз ті люди, хто  першими віч-на-віч зустрічається з хворобою і щодня  виїздить на порятунок хворих по всій Черкащині. Тому і допомога  МХП Обласному  центру «швидкої» найсуттєвіша.

Про це інформує прес-служба компанії.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Облік 24.04.2020 13:55
Тільки треба облікувати костюми.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100