У нинішніх умовах першим для держави та суспільства є забезпечення безпечного життя населення, збереження головної цінності — здоров’я й життя дітей, і дорослих. Карантин ніхто не скасовує, його лише «пом’якшують», але норми та рекомендації фахівців, особливо МОЗ і медиків, повинні виконувати всі.

138571.gif

Про це у фейсбуці написала речниця патрульної поліції Черкащини Зоя Вовк.

«Завдання поліції — забезпечити безпеку, контролювати виконання Закону, реагувати на порушення. Наше з вами завдання, як громадян, не бути ”агресорами” й ”циніками” в даній ситуації, робити адекватні висновки, зберігати спокій і думати про здорове завтра», – пише пані Вовк..

Працівниця поліції з сумом відзначає, що вже в перші дні «пом’якшення» чимало черкасців стали збиратися в парках, на майданчиках та пляжах.

«Виглядає ніби плили, плили й на березі втопилися. Люди, вам лише дозволили постригтися і зробити манікюр і ще низку того, що ви не могли до цього зробити. А давайте по-інакшому. Йдете гуляти, де багато людей — не збирайтеся в групи, не тисніть один одному руки, не цілуйтесь при зустрічах (реально бачу це на вулиці), вдягніть маску, коли спілкуєтесь між собою, їдете в транспорті. Не чхайте один одному в обличчя, тримайте дистанцію не менше метра, а то й півтора. Бо якщо завтра ви ”зляжете” до інфекційної лікарні, то в цьому буде винна не влада, не поліція, а ви самі! (Хоча, у нас завжди хтось винен, але тільки не сам). Не доводьте самих себе до ”гарячки”!» – закликає Зоя Вовк.

Фото поліції Черкащини

реклама

Коментарі  

 
0 #2 о да 04.05.2020 09:29
Если потом скасувати голод, то сразу все сытые будут ходить. :-* д.билы, какая уже разница, уже подошёл тот момент когда "сидение дома" (ничего не делать, ничего не зарабатывать) становится более опасной ситуацией чем вирус.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Черкащани - як діти 04.05.2020 08:43
Це правда. Якщо в магазинах маски хоч охорона змушує вдягать, то на вулиці - вже повна "безмасочна вакханалія".
Люди думають явно не тим місцем, на яке маску потрібно вдягати, а тим, на яке в дитинстві памперси вдягали. ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100