реклама Делікат

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко переконаний, що тільки жорсткі карантинні заходи дозволили втримати під контролем ситуацію з поширенням коронавірусної інфекції в Черкасах.

Бондаренко НАШ

Про це він заявив у передачі «Максимум» телеканалу НАШ.

– Ми вивчили ситуацію. Жоден працівник супермаркету, жоден працівник «Епіцентру», жоден працівник аптеки не захворів. Захворіли фактично люди, які приїхали з-за кордону і лікарі, які з ними контактували. І на сьогоднішній день ми бачимо багато підстав, щоб ослабити карантин, – сказав Анатолій Бондаренко, зазначивши, що Черкаси – серед обласних центрів із найнижчою захворюваністю на COVID-19.

Він додав, що ослаблення карантину відбулося після спілкування з підприємцями, лікарями, консультацій з департаментом охорони здоров’я міськради.

Міський голова також заперечив, ніби Черкаський міськвиконком «спровокували» послабити карантин скандали із столичним рестораном «Велюр» і мережею будівельних гіпермаркетів «Епіцентр», які працювали під час карантину.

– Ми керувалися холодним розумом і цифрами, – наголосив Бондаренко. – Незалежно від того, що центральна влада діє ганебно, ніхто не має права на свій розсуд повторювати її злочинні дії. І ми діяли виключно посилаючись на статистику.

Відповідаючи на запитання, в чому полягає «злочинність» дій центральної влади, мер Черкас назвав її «подвійні стандарти» (коли «своїм можна працювати в карантин», а всім іншим – ні).

– Я виступив не як міський голова Черкас. Я виступив від міських голів усіх обласних центрів і я виступив від жителів України. Ви за кого рахуєте жителів України? За дурнів? Чи вони не бачать, що відбувається? – обурено заявив Анатолій Бондаренко.

Він також нагадав, що в Черкасах підприємці і меценати безкоштовно годують щодня тисячу осіб, які не можуть купити собі їжу.

– Людям сьогодні фактично немає за що жити, – наголосив міський голова.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #4 Знаючий. 05.05.2020 17:22
Батьківщина з свободою та Мушієком ,- спасли наше місто...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 иван 05.05.2020 12:46
Надо отметить роль железного яйца в борьбе с вирусом и приобрести еще одно такое же но намного дороже :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 иван 05.05.2020 12:38
Надо отметить роль железного яйца в борьбе с вирусом. Надо еще одно заказать но дороже :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Вільямс 05.05.2020 12:36
Кстаті, а що там такі кандидати в мери як Євпак, Макеєв і Кухарчук? На фоні такого піару діючого мера здулися?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100