реклама Делікат

Голова ОДА Роман Боднар повідомив, кого зараз тестують в області на COVID-19.
153598

Як і раніше, зараз тестують цільові групи: ті, хто приїхав з-за кордону, хворі на грип та пневмонію, контактні особи. Проходять тестування медики.

боднар

Зараз обов’язкове тестування для тих, хто направляється на планове лікування в закладах охорони здоров‘я. Про це інформує в «Фейсбуці» голова Черкаської ОДА Роман Боднар.

«Обов’язково тестуємо на амбулаторному та стаціонарному рівнях усіх осіб, які звертаються за медичною допомогою з ознаками коронавірусної хвороби. Розширюємо тестування працівникам Національної поліції, Національної гвардії, працівникам продовольчих супермаркетів, соціальним працівникам.

Чекаємо на підписання МОЗом наказу про запровадження ІФА-тестування, яке показує рівень антитіл в організмі людини. Так, випадків інфікування на Черкащині порівняно небагато. Але не забувайте, що маємо таку статистистику в тому числі і завдяки карантину. Тому не нехтуйте засобами захисту.

Низку обмежень вже зняли, Черкаська ОДА подала також пропозицію до Уряду щодо запуску внутрішньообласного громадського транспорту. Сподіваємося, що епідситуація в області буде лише покращуватися», - зазначив голова ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Радистке Алисе 18.05.2020 14:31
Цитую Алиса:
Боднар пытается кусочек лектората отжать у мэра Бондаренко))))

У Третій міській лікарні хірургічне відділення закрили на карантин
18 травня 2020, 14:14 ПРОЧЕРК Новини Черкас та області / Коронавірус
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 Алиса 18.05.2020 13:45
Боднар пытается кусочек лектората отжать у мэра Бондаренко))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100