реклама

реклама

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко сьогодні, висловлюючи підтримку міською владою розвитку спорту, зачитував президента Білорусі Лукашенка.

101015662_573416156946405_6964490921610051584_n

– Ви займайтеся спортом, продихайтеся добре, щоб легені розвивалися. Ведіть нормальний спосіб життя, щоб гарно себе почувати, бути здоровим, підвищувати імунітет. Це найголовніше в нашому житті, – сказав мер. – Що стосується коронавірусу, то зрозуміло, що восени він буде, бо погода буде така. Але думаю, коли ми підійдемо до цієї нової пандемії, то треба мати гарний імунітет, гарний настрій, бути ще спортивнішими після літа.

Міський голова нагадав, що черкаський виконавчий комітет, де представлені різні сили, прийняв правильне рішення щодо послаблення карантину.

– Бо якби було так як розраховували, то в нас би була така епідемія, що поголовно повалила б місто. Але ні 14-го, ні 17-го, ні 20-го числа нічого не сталося. Тож ми діяли правильно. І ми не будемо нашим громадянам забороняти гуляти в парках з дотриманням всіх санітарних норм. Тож як казав Лукашенко головне продихатися, легені розробити і вести нормальний образ життя, – сказав Анатолій Бондаренко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100